„Netikėkite televizija.“ Skelbiamas košmaras. Kas nutiko Avdijivkoje  ()

Kalašnikovas paragino rusus „netikėti televizija“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kremliaus propaganda veltui skleidžia pergalingas nuotaikas apie Avdijivką. Dar per anksti kalbėti apie visišką Ukrainos miesto užgrobimą, priemiesčiuose vyksta kovos.

Apie tai savo tinklaraštyje rašė kraštutinių dešiniųjų Rusijos Z-karo korespondentas Maksimas Kalašnikovas, praneša Dialog.UA.

Jis paragino rusus „netikėti televizija“, kuri skalambija, kad Avdijivką bet kurią dieną paims Rusijos armija. Rusijos armija sugebėjo prasiskverbti tik į miesto pakraščius.

„Mūšis dėl Avdijivkos pakraščio tęsiasi... Avdijivkoje paėmėme placdarmą. Blogas, bet nėra pasirinkimo. Tai kainavo šimtus gyvybių – ten tūkstančiai lavonų. Kūnus nešame iki šiol“, – rašo Kalašnikovas.

Tiesą sakant, jis labai sumažina Rusijos armijos nuostolius, patirtus per 3 didžiojo puolimo mėnesius. Šioje fronto dalyje likviduota apie tūkstančius okupantų. „The Telegraph“ žurnalistai pažymėjo, kad, naudodamiesi dronų vaizdo įrašais, jie suskaičiavo daugiau nei 100 Rusijos karių lavonų labai mažoje fronto atkarpoje prie Avdijivkos. Rusai šių kūnų net nebando evakuoti.

Apskritai, pažymėjo Kalašnikovas, prie Avdijivkos daugiausia rūpesčių rusams kelia Ukrainos ginkluotųjų pajėgų atakos dronai.

 

Rusų turimų dronų skaičius šioje srityje smarkiai sumažėjo po to, kai Ukrainos ginkluotosios pajėgos labai sėkmingai smogė ypatingam daliniui – Sudoplatovo grupuotei netoli Ilovaisko, kuri specializavosi nepilotuojamų sistemų srityje.

„Kiekvieną dieną į kiekvieną poziciją atskrenda 4-5 „dovanėlės“, kurios naikina, žaloja ar nužudo. Turime kelis dronus, turim juos tausoti... Kovoja tik tie, kurie turi rėmėjų, kurie aprūpina juos dronais ir elektroninės kovos įranga. Kiti yra tiesiog kandidatai būti sužeistiems ar nužudytiems. Milijardus kainuojantys tankai situacijos nebevaldo. Valdo dronai, kainuojantys 500 USD“, – rašo Kalašnikovas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(264)
(11)
(253)

Komentarai ()

Susijusios žymos: