„Nepatingėjau ir suvedžiau duomenis.“ Stulbinantys skaičiai. Kas bus su degalų gamyba Rusijoje  ()

Ekspertas pateikia įdomių skaičių apie Ukrainos išpuolių pasekmes.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos atakos apėmė 50 proc. naftos perdirbimo gamyklų Rusijoje. Tokį skaičių pateikia ukrainiečių ekspertas Konstantinas Krivolapas.

„Netingėjau ir suvedžiau duomenis, pasidariau sau lentelę, į kurią sudėjau visas šias naftos perdirbimo gamyklas, nurodžiau gamybos pajėgumus. Jei pažiūrėsite į bendrą šių įmonių ir įrenginių, į kuriuos pataikėme, gamybos pajėgumą, paaiškės, kad nukentėjo daugiau nei 50 proc. Rusijos naftos pramonės. Tai nereiškia, kad buvo sumažinta 50 proc. pajėgumų, nes visose šiose naftos perdirbimo gamyklose žalos lygis yra skirtingas. Tačiau tai, kad nukentėjo 50 proc. naftos perdirbimo gamyklų, yra faktas“, – sakė jis agentūrai UNIAN.

Išskirtinis pasiūlymas elektronikos mėgėjams, auto diagnostikai ir meistrams - bent 10 kartų pigiau nei Lietuvoje skaitmeninis osciloskopas + signalo generatorius (Video, „Hantek DSO2D15“)
5484 5

Bent 10 kartų pigiau nei Lietuvoje!

Iš Vokietijos

Ribotas kiekis

Greitas ir saugus pristatymas

Super funkcionalumas

Išsamiau

Pasak jo, naujausi duomenys rodo, kad degalų gamyba Rusijoje sumažėjo 15 proc. Maskva tai kompensuoja benzino iš Baltarusijos ir Kazachstano sąskaita.

Krivolapas pažymėjo, kad nepaisant visų amerikiečių pareiškimų, jog negalima smogti Rusijos naftos perdirbimo gamykloms, tokios atakos turėtų tęstis.

 

„Rusijos naftos perdirbimo gamyklų naikinimas neturi nieko bendra su naftos kainomis pasaulinėje rinkoje. Tokie pareiškimai greičiausiai susiję su Sullivano (JAV prezidento patarėjo nacionalinio saugumo klausimais – UNIAN) politika, kad negalima „erzinti“ Rusijos. Tačiau jis negyveno tokiomis sąlygomis ir neturėjo reikalų su chuliganais ir banditais“, – sakė ekspertas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(98)
(2)
(96)

Komentarai ()