„Ferrari“ elektromobilių mėgėjams spjovė į veidą: iškart pristatė du superautomobilius (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Xdmin 2024-05-24 09:14
Nenuvertink mazu masiniuku, mieste su jais tikrai smagiau lakstyti nei su dideliais prabangiais sedanais ar SUV, anie tinkami tik uz miesto dideliais greiciais vazinet. Turejau sena prabangu sedana, ir kolege praveze su daug naujesniu Yaris, as buvau labai nustebes, kiek vietos buvo viduje, koks geras matomumas, ir garso izoliacija nebuvo tokia bloga kokia tikejausi. Greit supratau, kad mano automobilis ne toks jau ir ypatingas O daug kam ir beda butu, vien del kuro sanaudu.
Xdmin 2024-05-24 09:18
Kiek zinau CVT dezes ju visiskai nelaiko, tepalus leidzia ir t.t. Uz Nissan turbut nera blogesnio gamintojo siai dienai Ir tie patys Leafai, vat sugalvojo sutaupyti ir nedeti baterijos ausinimo, tai kai perki Leefa niekad nezinai kaip pasiseks, gal pries tai buves savininkas prie +30 lenktyniaudavo su juo
immortallt 2024-05-24 09:37
O tai vienam ar dviese važiuoti, kai realiai naudoji max 40-50 km per dieną, ir darbe turiu pasirinkimą krautis kokiose 8 stotelėse, kurių dvi didelės galios, kad tiems atvejams, kai dar 50km prireikia neužtenka? Priedo, gaunu naudotis autobusų juostomis, ir nemokamu parkingu, reiškia mokamo ofisinio parkingo galiu atsisakyti, kuris į mėnesį kainuoja ~100€. Tai gaunasi atsipirkimas tokio auto per +-metus man. Riboto laikotarpio nauda, bet dabar yra. Kai patapo 9k€ bet kokios fantazijos atšoko. Dabar kiek mačiau vėl 5k€, gal ir sugundytų, bet šiuo metu iškilo finansinių kėblumų - didelės neplanuotos išlaidos.
donatasv 2024-05-24 09:49
Čia buvo sarkazmas į tavo pusę kad susiprastum kokias nesąmones kartais kliedi. Kai aš sakau, kad man minimum reikia tarp golfo ir pasato dydžio mašinos man pasiūlai fūrą...
immortallt 2024-05-24 10:21
Ne, aš tau nieko nesiūlau. Aš pasidalinau savo pastebėjimais, kai svarsčiau pirkti EV naudotą, ir tuo metu stebėtų kainų skirtumu, kuris turėtų galioti +- visiems EV.
kestutisz 2024-05-24 13:14
Brrr. gąsdinat čia mane, gerai kad nėėmiau jokių ten įmantrių :) Va mechaninis nissanas pirktas prieš n metų jau su klasikiniais 180k turėjo kažkokių neaiškių reikalų su sankaba kurią keisti nu neprisiruošiau - iš pradžių šiaip brangu, o paskui brangiau nei likusi vertė. Po dar 100k ji dabar dar sako sėkmingai nuvažiavo jau netoli fronto, dar pakeis kelis ten sailentblokus/traukutes ir važiuos dirbt rimčiausių darbų savo istorijoje.