„Twitter“ vertė pakilo iki 3,7 mlrd. JAV dolerių  (0)

Socialinio tinklo „Twitter“ vertė dabar siekia 3,7 mlrd. JAV dolerių (apie 9,7 mlrd. Lt), skelbia Telegraph.co.uk. Dar pernai jo vertė buvo kone keturgubai mažesnė – 1 mlrd. JAV dolerių.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Nors šiuo metu „Twitter“ neša nemažai pajamų, socialinis tinklas vis dar yra nuostolingas. Nepaisant to, svetainės vertės nustatymas rodo, jog investuotojai yra užtikrinti „Twitter“ galimybėmis ateityje nešti pelną. Pastaruoju metu projektas sulaukė mažiausiai 200 mln. JAV dolerių investicijų. Tai byloja, kad investavusieji į socialinį tinklą jo atžvilgiu puoselėja nemenkus lūkesčius ir tiki projekto perspektyvomis.

Nors naujasis bendrovės generalinis direktorius Dikas Kostolo (Dick Costolo) sulaukė kritikos dėl nuoseklumo stokos formuojant plėtros strategiją, populiarus tinklalapis jau spėjo pasiūlyti naują reklaminio pobūdžio paslaugą „Promoted Tweets“ („reklaminės žinutės“). Taip reklama bus integruota į socialinį tinklą, iš esmės nekeičiant tinklalapio atvaizdavimo ir vartotojo sąsajos. “Twitter” argumentuoja, kad reklaminės žinutės pasiteisino daugelyje kitų panašaus pobūdžio tinklalapių.

Tinklalapio įkūrėjas Evanas Viljamsas (Evan Williams) yra pareiškęs, kad 2010-ieji bus pašvęsti pelningos strategijos formavimui.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: 15min.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)