„Google" pristatė spausdinimo iš „debesies" telefonu paslaugą  (4)

Bendrovė „Google" pristatė naują paslaugą „Cloud Printing", suteikiančią galimybę išmaniaisiais telefonais per internetą atsispausdinti „Gmail" paštu gautus elektroninius laiškus ir prie jų prisegtus dokumentus.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Jie bus atspausdinti paslaugos vartotojų nurodytais spausdintuvais, kurie turi būti prijungti prie ryšį su internetu turinčių kompiuterių, skelbiama oficialiame bendrovės tinklaraštyje.

Norint naudotis šia paslauga, reikia namų ar darbo kompiuteryje įdiegti interneto naršyklės „Chrome 9" „beta" versiją ir atlikti spausdintuvo sinchronizaciją, įtraukus į „Chrome 9" nuostatų meniu paslaugą „Cloud Printing", sakoma pranešime. Po to iš mobiliojo telefono ar nešiojamojo kompiuterio naršyklės, apsilankius „Gmail.com" svetainėje, bus galima spausdinti el. laiškus ir prie jų prisegtus dokumentus.

Pranešama, kad kol kas „Cloud Printing" veikia bandomuoju (Beta) režimu, ši paslauga šiuo metu suderinama tik su „Windows" OS valdomais kompiuteriais. Tačiau „Google" esą jau ruošia ir „Cloud Printing" suderinamumą su „Linux" bei „Mac OS X" aplinkomis. „Cloud Printing" dabar gali naudotis tik „Gmail" paskyras turintys interneto vartotojai, gyvenantys JAV. Kada ši paslauga taps prieinama visiems, „Google" pranešime nenurodoma.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: TV3
TV3
(0)
(0)
(0)

Komentarai (4)