Įspūdinga "Google" plėtra: tūkstančiai naujų darbo vietų  (14)

„Google“ vadovo kėdę paliekantis Erikas Schmidtas (Eric Schmidt) spėjo pranešti vieną svarbiausių naujienų visiems Europos gyventojams – kompanija 2011 metais žada sukurti daugiau nei 1000 naujų darbo vietų šiame žemyne.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Priminsime, kad praeitą mėnesį „Google“ paskelbė, kad 10 metų vykdomojo direktoriaus pareigas ėjęs Erikas Schmidtas (Eric Schmidt) yra keičiamas vieno iš „Google“ steigėjo Lario Peidžo (Larry Page). Naujasis vadovas savo pareigas pradės eiti nuo 2011 metų balandžio 4 dienos, o Erikas Schmidtas (Eric Schmidt) toliau liks „Google“ ir eis valdybos pirmininko pareigas.

Kalbėdamas „DLD“ konferencijoje Miunchene buvęs kompanijos vadovas teigė, kad tokių veiksmų imtis paskatino ir rekordinis pelnas, kuris 2010 metų paskutinįjį ketvirtį išaugo iki 2,54 milijardo JAV dolerių.

„Aš noriu pranešti svarbų pranešimą apie „Google“. Mes turėjome labai, labai gerus metus ir labai pelningą paskutinįjį 2010 metų ketvirtį. Mes žvelgiame į naujus metus ir ypatingai galvojame apie mūsų plėtimosi perspektyvas Europoje. Atsižvelgdami, kad mūsų verslas pasauliniu mastu sekasi vis geriau, mes nusprendėme padaryti keletą labai didelių investicijų ir man labai malonu pranešti, kad šiais metais mes planuojame sukurti daugiau nei 1000 naujų darbo vietų Europoje. Mes ketiname investuoti į Europą.“, – sakė buvęs „Google“ vadovas Erikas Schmidtas (Eric Schmidt).

Tačiau Europos darbo rinka „Google“ neapsiribos - šiemet per visus padalinius „Google" planuoja priimti į darbą daugiausiai žmonių per visą savo istoriją - daugiau nei 6000.

Bendrovės paskelbtame pranešime dėl naujų darbo vietų kūrimo sakoma, kad 2010 m. „Google" priėmė dirbti 4500 naujų specialistų. Nors tai atrodo didelis skaičius, jis nėra rekordinis - 2007 metais buvo priimta 6000 naujų darbuotojų. Tačiau šiemet bus pasiektas naujas rekordas: planuojama priimti daugiau nei 6000.

„Mes ieškome talentingiausių visame pasaulyje, ir priimsime tiek protingų, kūrybingų žmonių, kiek tik galėsime, kad galėtume įveikti vienus didžiausių iššūkių kompiuterių moksle", – sakoma bendrovės pranešime.

Tiesa, įsidarbinti „Google" nėra taip paprasta. Apie originalią įsidarbinimo procedūrą galite paskaityti šiame straipsnyje.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MobiNews.lt
MobiNews.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (14)

Susijusios žymos: