[ŽT] Automobilių milžinas skelbia sensaciją. „Atsisakom... neįmanoma“  (35)

„...tai yra vienas svarbiausių „Volvo Cars“ strategijos tikslų.“


„Volvo“ viduje
„Volvo“ viduje
© MichalPL, CC BY-SA 4.0 | https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Volvo_S90_(SPA)_interior.jpg

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Švedijos automobilių kompanija „Volvo Cars“, priklausanti Kinijos automobilių gamintojui „Zhejiang Geely Holding Group“, trečiadienį paskelbė, kad atsisako plano iki 2030 metų palaipsniui visiškai pereiti prie elektromobilių gamybos.

Apie šį planą bendrovė paskelbė tik prieš trejus metus, o sprendimą sieja su lėtu elektromobilių įkrovimo infrastruktūros diegimu, vyriausybinių paramos mechanizmų tokiems automobiliams įsigyti kai kuriose šalyse panaikinimu bei papildomu neapibrėžtumu, kurį sukelia mokesčių įvedimas dėl Kinijoje pagamintų elektromobilių importo.

[Premjera] Tankas! O kai paspaudi „Boost“ mygtuką, šauna lyg raketa. Išbandėme naujausią fat-bike monstrą (Foto, Video, „ENGWE L20 Boost“ apžvalga)
10483 2

„ENGWE L20 Boost“ - naujausias kompanijos el. dviratis, kuris mane nustebino. Vadinamasis „fatbike“ su atrakinamu iki 32 km/h greičiu, specialiu „Boost“ mygtuku, vienu įkrovimu iki 126 km, įspūdinga galia ir važiavimo malonumu. Žiauriai smagus žvėris. Apie viską išsamiai mūsų apžvalgoje + keletas svarbių triukų.

Išsamiau

„Perėjimas prie vien elektromobilių gamybos vis dar yra vienas svarbiausių „Volvo Cars“ strategijos tikslų, tačiau tai neįmanoma iki 2030 m., atsižvelgiant į rinkos sąlygų ir paklausos pokyčius“, – teigia „Volvo Cars“.

 

Dabar bendrovė prognozuoja, kad iki 2030 metų 90 % jos gamybos apimties sudarys ir visiškai elektriniai, ir hibridiniai automobiliai.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(25)
(4)
(21)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (35)