JAV teisėsauga prieš piratavimą – nuo tinklapių blokavimų iki pirmojo suėmimo

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Rukis 2011-03-12 18:49
Laisvių ir galimybių šalis ne tokia jau ir laisva pasirodo...
DJ_LFS 2011-03-12 19:10
zodziu kazka reikia daryti su tuo vadinamuoju piratavimu, gal kazkaip kitaip pertvarkyti visa teisine baze, nes tiek daug zmoniu vistiek nenubaus, cia bloga sistema, kuri visus vadina piratais, o ne zmones, kurie tiesiog naudojasi siuolaikinemis technologijomis
mobilunkas 2011-03-12 19:46
tai kad siuo atveju ne piratavimas kaltas , o nusikalstamas teisesaugos panaudojimas asmeniniais tikslais, bet jau is turtinguju puses. kol teisesauga dirbs uz pinigus tol teisingumo ir teisetumo irgi nebus, tad nereikia kaltint ir piratavimu, jei kita puse istatymus taiko dar nusikalstamiau savo naudai
MarijonasM 2011-03-12 20:59
Pirmi komentarai kvepia tai kažkokiu komunizmu , ir čia sulaikė ne internetinį piratą, o žmogų, kuris uždirba pinigus iš svetimo turto. Turbūt kokių mokesčių irgi nemokėjo.
Shinigami 2011-03-13 00:04
O tai ką turėjo laukti kol praeis varžybos ir tik tada uždaryti? Kaip įrodyti, kad buvo laukta kol liks kelios dienos ir tik tada uždarytas puslapis? O gal tai tik sutapimas. Juk jis transliavo įvairias ne legalias transliacijas, jei ne prieš šitas varžybas tai prieš kitas butu uždarytas.
secret 2011-03-13 10:56
Vel piratavimas... tegu sumazina kainas ir piratavimas sumazes 100kartu. Muzika mp3 failas - 3lt50ct, koks durnelis gali sau tai leisti? is 1000 besisiuncianciu ne vienas nemokes, o jei kaina butu 20ct, man nebutu gaila. ir i koncertus gal dazniau nuvaziuotume, tokiu butu leisdami autoriams uzdirbti. filmai, panasi situacija tik geresne. neperku, nes brangu, taciau nuomojuos online hd kokybe, surround garsas.nesu is tu zmoniu, kurie viena filma ziuri 5kart. visi tie camrip tai filmu gadinimas, nesuprantu tu zmoniu. pamates kine filmuojanti, nepagaileciau nusipirkti litra kolos, apipilti + informuot personala.
Shinigami 2011-03-13 21:47
Pirataujama ne dėl to, kad didelės kainos, o dėl to kad yra galimybės tai daryti. Jei griesčiau prižiūrėtu autorių teises tada ir piratavimas sumažėtu. Pav. aš noriu gyventi dideliame name, bet jis kainuoja per brangiai ir aš negalių jo nusipirkti. Bet neinu plėšti dėl to banko teisindamasis, kad jei namas kainuotu 100 lt neičiau plėšti. Todėl manęs nebauskite. Visa tai tik pasiteisinimai ir nieko daugiau. Neturi pinigų nusipirkti neklausyk muzikos, nežiūrėk filmų, nežaisk kompiuterinių žaidimų, naudok nemokama programinę įranga, vaikščiok pėsčias, o ne važinėk zuikių.
susiweles 2011-03-14 11:46
Logiskai nemastantis zmogus tu esi , ner ka cia daugiau ir pasakyt.
Pumper 2011-03-14 12:16
Shinigami, o žmonės badauja dėl to, kad yra tokia galimybė, ar dėl to, kad maisto negali įpirkti?
Tommis 2011-03-14 12:26
Jaunatviškai naivus tamstelės požiūris Jei niekas nepirks tų brangių namų, argi kas juos statys? Taip grįžtume prie medžioklės ir šaknelių rinkimo. Piratavimas sukuria įvaizdį, kurio dėka gamintojai gali parduot produktą brangiai. Kaip manai, kodėl piratavimas iki šiol neišnaikintas? Tik nereikia pasakų, kad tai techniškai neįmanoma (paklausk kiniečių )
rwc 2011-03-16 05:37
Visiems naudojantiems internetą - po 5 metus, bo koks nors trojanas gali atskleisti autorinį turinį. Bullshit. Tegu pirma sureguliuoja teisinę bazę, kad turinys legaliai būtų prieinamas. Pvz., esu Viasat abonentas. Kodėl būdamas užsienyje negaliu matyti lietuviškų laidų? Kas per iškrypimas - galėčiau nieko nemokėti, bet jei mano IP lietuviškas - žiūriu. Blemba, gal reikia nepatingėti ir pradėti tampyti po teismus, kad negaunu apmokėtos prekės? Tokių kabliukų galima rasti daug, ir tikriausiai laikas pradėti transliuotojus/platintojus varyti į bankrotą, kol nesusivoks. O tai, žiūrėk, dar pasodins, kad sau ir kitiems užsienyje dirbantiems lietuviams retransliuoju eurolygą. O gal pirmiausia pasodins viršininką, kad eurolygos metu neužraukia VPN?