JAV perėmė O. bin Ladeno skaitmenines laikmenas

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

mnv 2011-05-04 23:26
Aha visi valdomi, visiems plauna, iliuminati, nwo... bla bla bla story goes on Viskas paprasciausiai sueina i taska, kad zmones savo paprastus gyvenimus nori mistifikuot (religija, astrologija, "aiskiaregiai", samokslo teorijos.. galu gale isivaizduoja esantys tokie svarbus, kad juos reiktu kam nors "kontroliuot") Realiai galejo live feed'a kaip ji uzpuola nusauna ir t.t. per visa pasauli transliuot ir vistiek puse nepatiketu. (Moon landing anyone?)
kiesza 2011-05-04 23:35
Manau eiline JAV apgaule kaip ir su 911, irako/afganistano karais, dabar neva binladenas negyvas oi laukiu kol zeitgeist III isvers i Lietuviu kalba, nes su anglu sunkiai..
bahuriux 2011-05-04 23:54
Yra rusu k. jei supranti.
Importial 2011-05-05 00:02
Vėlgi, vienos daugeliu atvejų analogiškos ideologijos, vertybių sistemos nepripirši... Kita vertus, arba esi linkęs sarkastiškai perteikti žmonių susireikšminimo problemų, arba juos nuvertini kaip individus bei esi linkęs pasyviai stebėti aplinką, ilgainiui pilnai prisitaikyti prie jos. Ogi ne visi tokie realistai. Kai kas mėgsta pafantazuoti kaip pavyzdžius imdami Zeitgeist'ą, nedetalizuotą projektą Venus, bet... OBL-baltakepuraičio pasaka - kita dimensija. Yra daugybė klausimų, kuriuos galėčiau užduoti operacijos dalyviams, JAV valdininkams, pačiam prezidentui, žurnalistams, tačiau aš diskutuoju šitokiomis temomis tik tam, kad atskleisčiau turininį absurdiškumą, stipriausiųjų išdaigas, kurias eiliniai priima už rimtą, neginčyjamą pinigą. Natūraliai išplaukia klausimas - kodėl prieš tariamąjį "Osamos nukenksminimą" nė trupučio nepaskelbta apie atsinaujinusias paieškas... Asmuo, kaip ieškomiausias pasaulyje, buvo ilgiems metams dingęs iš eterio. Štai dabar spontaniškai išniro, paskelbta neutralizuotu, o JAV pasiima didvyrių kaukę. Taip, kaukę. Matyt, OBL mirtis - tik tipinė užsklanda pridengti kitus JAV darbelius, kurių visuomenė nepastebės užsirūkiusi trumpalaikio opiumo liaudžiai. Naivuolių skaičius daugėja, savo galva mąstančių sparčiai mažėja, be to, tokius mėgstama šalinti iš akiračio. Kodėl? Patiems būtina susivokti.
gabus 2011-05-05 00:35
Tai žinoma, kad kiekvieną dieną per tv3 žinias turėjo rodyti reportažą, kaip vykdoma OBL paieška, kas savaitę delfyje po straipsnį ir dar laiškai tamstai į el paštą su ataskaitom. O kokį mėnesį prieš puolimą, turėtų per žinias rodyt jo namą ir pasakot kaip planuojamas puolimas.
sz520qm 2011-05-05 00:59
Ir dar SMS reminder'į turėjo atsiųsti likus dienai ir dar vieną - valandai iki bin Laden'o likvidavimo. Daugelis kaip stručiai sukišę galvas į smėlį: 911 nebuvo, bin Laden'o nenužudė, į Afganistaną ir Iraką US keliauja tik dėl naftos... Gerai, kad bent jau nesugalvojot kokios naujos konspiracinės teorijos "dvynių bokštai niekad neegzistavo išvis" arba "dvynių bokštai tebeegzistuoja, tik amerikancai kapitalistai mus mulkina, meluodami, kad juos nugriovė babajai". Tada jau tikrai rimtai suabejočiau, ar įmanoma argumentuotai su tokiais žmonėmis kalbėtis ir kad caitgaistas neturi dvidešimt penkto kadro....
Pumper 2011-05-05 09:38
Sakykit ką norit, bet esmė nesikeičia: JAV pirmą dieną skelbė kitokią info. nei trečią po Osamos pašalinimo. Tai kyla klausimas, ar jie specialiai klaidino žmones, ar tiesiog dar nebuvo galutinės pasakos versijos sukūrę? Abiem atvejais valdžia pasitikėjimo turėti negali, bet kažkam visai tai neįdomu.
vaniLinas 2011-05-05 10:07
Žodžiu - Analog'as rašo neteisingai, o pats mostelėjai stulbinantį "šedevrą".. Kai niekas nepagiria, reikia pačiam. Asmeniškai nuo savęs dėl "66" - skaičiavai, kiek kartų į pušį esi atsitrenkęs? Gal koreliuoja su prieš tai įvardintu skaičiumi?