JAV teisėjas: IP adresas negali būti tapatinamas su asmeniu

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Shinigami 2011-05-06 12:33
Super. Matosi, kad teisėjas naudojasi internetų ir supranta kas ir kaip.
- 2011-05-06 12:58
Ir tarp teisėjų yra protingų.
Hmz 2011-05-06 15:01
Kaži, jei žmogų partrenks automobilis, ar teisėjas leis nukentėjusiojo atstovams pasinaudoti transporto priemonių registracijos baze, kad išsiaiškintų įtariamąjį? Ar vis tik pasakys, kad automobilis negali būti tapatinamas su asmeniu?
i74s 2011-05-06 15:57
tuo paciu auto gali naudotis nebutinai tik asmuo kurio vardu ji priregistruota
gymka 2011-05-06 16:04
įsigilink ką rašo, tas IP yra wi fi interneto, bevielio interneto ir belekas gali juo naudotis(nes žmonės su kreivom rankom nesugeba susikurt slaptažodžio) tai jei nori lygint su mašina tai pavyzdys turėtų būt toks: "pavogė tavo mašiną, pakeliui apiplėšė banką ir suvažinėjo 2 žmones" tai teisėjas nusprendė jog tu(mašinos savininkas) neneši jokios atsakomybės. čia kalba neina apie statinius IP kuris duodamas konkrečiam ISP klientui ir juo negali naudotis niekas kitas.(teoriškai)
abcdjasd 2011-05-06 17:05
Tas ip nėra wifi interneto... Niekas nežino kieno tas ip, nes neleista jiem prieiti prie duomenų bazės. Straipsnio esmė, kad tas tai gali būt wi-fi internetas (ar panaši situacija), ir kad tai yra pakankama priežastis neleist priėjimo prie duomenų bazės.
immortallt 2011-05-06 17:34
ruteri visada galima nulauzti.
Indigo89 2011-05-06 20:36
Analogija automobiliui butu: "Kazi, jei zmogus, nusipirkes automobili leis juo vazinetis kitiems zmonems, ar teisejas leis nukentejusio automobilio gamintojo atstovams pasinaudoti transporto priemoniu registracijos baze, kad issiaiskintu itariamaji? Ar vis tik pasakys, kad automobilis negali buti tapatinamas su asmeniu?" Muzikos siuntimasis dar nieko nenuzude.
Domas1 2011-05-07 10:54
Manau tokiam atvejui tik galetu isgelbeti viena, pagal nutylejima gamykloje pradeti kurti nauji ruteriai ar bet kokio tipo tinklo irengiai jog negaletu veikti be jokio slaptazodzio ir dar privaletu naudoti bent paprasta sifravima. Tuomet manau nebelikto tokio atvejo ateityje jog kas nors gali prie tavo namuose tinklo prisijungti, ar mobiliojo wifi rysio ir t.t. tokiu butu manau galima butu jau patraukti asmenis uz bet koki siuntima, tereikia jog igyvendintu visos firmos si dalyka.
Myslius 2011-05-08 04:51
ir ka tai pakeistu? kavinese ir kitose viesose vietose visviena butu priejimas prie interneto, bet niekas negaletu nustatyti kas jungiasi, nesinori aukot laisves bei patogumo del tokiu nesamoniu. JEI ir nustatytai is kokio kompiuterio buvo jungtasi, tai visviena nieko neirodytu, yra budas kaip identifikuot tai yra budas kaip ta identifikacija pakeist, o ip... tai ne irodymas tik nuoroda. Nera imanomas tikslus identifikavimas, ir visa tai yra tik kova su vejo malunais. Be prisipazinimo neimanoma irodyti. O kur jau beminet proxy? kiekvienas nulauztas kompiuteris gali tapti proxy serveriu, undergrounde yra sukurti specialus puslapiai kurie teikia proxy serveriu paslaugas is zombiu tinklo, nori pasakyt jei windows paliko buga ir tavo kompiuteri nulauze tai tave uz tai pasodins i kalejima? Man labai patiko vienas argumentas kuris teigia jog ivairus kovojimai pries esama padeti tik padidina sistemu sudetinguma, kyla islaidos bereikalingai kovai, o padetis nuo to ne kiek nesikeicia.