Pagrindinis „laiko rijikas“ internete – „Facebook“  (6)

Kompanijos „Nielsen“ atliktas tyrimas rodo, kad šių metų gegužės mėnesį amerikiečiai bendraudami „Facebook“ sugaišo 53 milijardus minučių. Tyrimo metu buvo apklausti 1865 suaugę JAV gyventojai. Pagal šį kriterijų "Facebook" sėkmingai pirmauja pagrindinių "laiko rijikų" gretose.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Palyginimui, antrą vietą užėmusioje „Google“ priklausančioje tinklaraščių platformoje „Blogger“ amerikiečiai praleido 723 milijonus minučių. 3-5 vietas dalinasi mikrotinklaraščiai „Tumblr“, „Twitter“ ir socialinis tinklas „LinkedIn“.

Socialiniai tinklai ne tik sieja vartotojus vienas su kitu, tačiau ir su jų lankomomis vietomis ir tuo, ką jie žiūri ir perka. Apytiksliais vertinimais, šiandien beveik 80% aktyvių interneto naudotojų lankosi socialiniuose tinkluose arba tinklaraščiuose. „Facebook“ atstovai teigia, jog turi 750 milijonų aktyvių vartotojų visame pasaulyje. Net pusė jų lankosi socialiniame tinkle kasdien.

„Nielsen“ ekspertai teigia, kad šiuo metu 23% viso internete praleidžiamo laiko tenka socialiniams tinklams ir tinklaraščiams. „Online“ žaidimams tenka 9,8%, o elektroniniam paštui – 7,6% viso internete praleidžiamo laiko.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: IT bazė
(0)
(0)
(0)

Komentarai (6)