Įspūdingiausia telefono „iPhone 4S“ funkcija – „Siri“ valdymas balsu (Video)  (17)

Internete pasirodė pirmieji vaizdo įrašai, kuriuose technologijų žurnalistai išbando telefono „iPhone 4S“ valdymo balsu programą „Siri“. Ji veikia išties puikiai, gali suprasti net pakankamai greitai kalbančius žmones ir netgi kai kuriuos kvailus jų klausimus.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Anksčiau kompanija „Apple“ buvo išplatinusi kelis vaizdo įrašus, kuriuose rodomos „Siri“ galimybės, tačiau tai buvo tik parodomosios demonstracijos. Kur kas svarbiau – kaip programa veikia realybėje, tarkime, žmogui būnant viešoje vietoje ir šnekant natūraliu balsu.

Stuff.tv žurnalistai išbandė „Siri“ vienoje „Apple“ parduotuvių. Vaizdo įraše girdimi pašaliniai garsai – balsai, triukšmas. Be to, komandos programai buvo duodamos natūraliu kalbėjimo tonu – šnekant vidutiniu greičiu, neartikuliuojant. Programa veikė kuo puikiausiai – suprato visas komandas ir atsakė į užduotus klausimus apie laiką, orą, valiutų kursus, sukūrė el. laišką, nustatė žadintuvą ir t.t. Panašu, kad ją naudojant vienas labiausiai erzinančių dalykų bus nuolatinis mikrofono mygtuko spaudinėjimas. Siūlome pasižiūrėti, kaip tai atrodo realybėje:

Svetainė Iphone-ticker.de nukreipia į kitą vaizdo įrašą, kuriame demonstruojamos „Siri“ galimybės. Jame programos prašoma atlikti ne tik įprastus darbus, bet ir parodoma, kaip ji reaguoja į tokius klausimus, kaip „Koks tavo amžius“ ar „Aš tave myliu“. Siūlome pasižiūrėti tai tolesniame video:


Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: 15min.lt
(1)
(0)
(0)

Komentarai (17)