Įspūdingiausia telefono „iPhone 4S“ funkcija – „Siri“ valdymas balsu (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Jarmeinas 2011-10-13 13:43
Turbūt rezultatus ima iš čia >> http://www.wolframalpha.com/input/?i=20+euro+to+dolars Įdomu jie ka nors gauna iš Apple
AirDog 2011-10-13 14:21
Man patiko. Būtų lietuviška versija - pirkčiau nedvejodamas.
Evaldas 2011-10-13 14:25
Neaišku ar iš ten ima. Bet veikia gerai, bent iš video.
batusia 2011-10-13 15:38
Niekada nebuvau iFanas, tačiau šis telefoniukas man patiko. Mąstau apie įsigyjimą : ) Nes jau penktus ar šeštus metus naudojuosi SE w810i D Pats laikas atsinaujint
Anonymous 2011-10-13 16:10
man tai pradeda atsibosti iFanu klubu pavirto technologijos.lt ... jau delfis tiek net nenusiraso i pievas.. parodykit geriau zmonems kaip jis istiesu "puikiai" veikia.. kaip paprasai vieno o atidaro net ne sutema susijusias nesamones.. ir siaip vakar ziurejau to jobso pristatyma su iphone 4... nu visiski debilai salej sedi ir rekia.. speju pasamdytu nemazai sedi.. o pats pristatymas tolygus cirkui, kai pristatineja visiskas nesamones, kad phone app ir kitus niekucius.. demonstruoja kad galima skambinti ir paprastai sustabdyt pokalbi ar ijungti garsiakalbi.. kai paziurejau tai isvis pakraupau is ifanu.. nes rodo toki suda, kuri turi kiekvienas ne tik smartfonas su belekokia os, bet ir net paprasti telefai.. androidas jau net pirmoj savo versijoj viska ta pati turejo.. ir nemciau dar telefo, kad konferencijos ijungimas ar pokalbio sustabdymas, ar net garsiakalbio ijungimas butu ne ant pagrindinio lango, kai esi ant laido.. vnz viskas cia aisku.. reklamos aukos ifanai.. nes ten vartoja ant visisku slamstu zodzius kaip awsome, amazing ir ktius "nerealius" zodzius, kurie skamba banaliai, kai pristatineja phone app, kaip zudancia programa.. gyveni ir stebiesi jobsas su savo iskalba turbut jums beleka parduotu panaudodamas stebuklingus zodzius.. iphone 4S pristatinejo panasiu stiliumi ir panasu suda bande prastumti, bet be jobso visiems atrode sudinai.. tada nusprende, kad cia del jobso kabojimo ant mirties slenkscio.. nifiga.. tiesiog zmones pagaliau atsimerke ir pamate, kad is sudo vaska spaudzia.. p.s. jau paskutinis pasisakymas tokiose temose, tad sekmes vartotojams
Iko 2011-10-13 16:15
Ir tai suprate zmones sumuse visu laiku Iphone pardavimo rekordus ir analitikai prognozuoja jog 4S bus perkamiausias iphone istorijoje.
Creatium 2011-10-13 16:20
Na, juk T. Cook'as per pristatymą minėjo, jog informacija imama iš WolframAlpha sistemos. O šiaip, tai jeigu veikia ir veiks taip gerai, tai bus tikrai nuostabi funkcija telefone.
hellboy 2011-10-13 16:25
taip pritariu tie ifanai visai nupezejo kai tik pamato kad nauja iphone tai tuoj skuba lekia pirkt atrodo kad ten kazkas stebuklingo butu tarkim tela apple gamina uz 200 zaliu o parduoda kelis kart brangiau tai atsiprasau gal ten kazkas tokio yra kas vertas keliu simtu zaliu ar kaip manau daugelis fanu persoks tuoj y samsungo puse pamate kad ten kainos kurkas mazesnes uz ta paty produkta pamatysite tuoj samsungas ar kita kompanija isleis kazka panasaus tarkim ta siri kita kompanija padarys taip kad nereiks to knbliaus spaudyti norint kazka pasakyti
Anonymous 2011-10-13 16:42
sorry baxureli, bet nieko leisti nereikia.. google voice isijunk androide ant http://www.wolframalpha.com, o gal ir net appse kuris kainuoja 5lt eina voice isijungti.. o rezultatai tie patys, kaip siri.. tad sakau siknon ta siri.. be to skaiciau androidapps.lt, kad googlo naujajam telefone google voice search pereina i kita lygi, tai reiskia, kad ir turetu buti kazkox kaip ir asistentas.. ir dar kaip zinai googlas turi tobuliausia balso atpazinimo ir veidu sistemas.. del balso tai isvis.. lietuviai pasirinkinekit UK kalba, tai lietuviu akcenta anglu kalboje gan puikiai atpazysta, kas man labai patinka.. o va su english (us), kazkaip nesusisneku..
Menulis 2011-10-13 17:52
Tai va kai jau bus lietuviškai tada ir svaikit ir liaupsinkit SIRI. Nesiginčiju - neblogas dalykas, tačiau visiškai neaktualus kol Lietuviškai neveikia - norit pasakyti kad labai jau naudosite, kalbesite nesustodami angliškai ar prancūziškai su savo naujai isigytu 4S??? nu neitikinsit niekaip. Jei placiaja prasme - valio valio - pritariu - bet pasikartosiu - apskritai tokia naujiena neverta straipsnio kol to nera.
lauriuslt 2011-10-13 18:45
Tai va apie ta siri jau seniau buvo ant iphone ipod tik apple nusipirko siri(speju pasake kad arba parduodat app arba mes ja pasalinam (taip apple "sukure" iTunes )) ir pristate kaip naujena tik 4s iphonams senu iphone turetojai jos atsiusti negali.
Kestutis 2011-10-13 20:24
Pagaliau, telefonas skirtas berankaims
pekalzz 2011-10-13 21:35
Niekada nebuvau iProduktu fanas, bet tai pirmas ir vienintelis dalykas, kuris man patiko. Beje, manau, kad UK anglu blogiau nuskaitytu, nei Amerikos anglu.
Karvė 2011-10-13 21:47
Atsirado pora Android fanboy'ų ir nusprendė pademonstruoti savo kompleksą, kad neturi pinigų nusipirkti iPhone. Tai per brangus, tai nieko naujo. Tiesiog nusipirk ir pradėk naudoti iPhone 4 ir Samsung Galaxy SII ir stebėk, kiek reikia pistis su kiekvienu, kad gautum tai, ko nori. Tada ir komentuokit. Dabar tikriausiai išvis nei vieno gyvenime rankose nelaikę, geriausiu atveju kokį HTC Wildfire ar pigiausią Samsung Android modelį, jei išvis ne Nokia su Symbia, bet baisūs asai. Papuasai, ne kitaip!
domast 2011-10-14 12:39
kas cia per nuvalkiotas argumentas "neturi pinigu ant iphono" pats turiu LG optimus 2x ir pirkau ji kai tik pasirode, kaina buvo tikrai artima iphono, bet kazkodel net akimirkai nepagalvojau apie jo pirkima. neteigiu kad jis blogas, bet turi labai dideliu minusu, nepalaiko flash`o, baterija nesikeicia. ir tik nereikia man knisto proto kad telefone flesho nereikia... tokia logika vadvaujantis galima ir dasigyventi ir iki laidinio telefono nes man neuztenka kad telefonas paleidzia BEVEIK visas interneto svetaines, BEVEIK visus jose esancius video, man to negana as noriu kad eitu viskas ir be isimties. o ir kaip tamsta teigiate p*stis tikrai neteko su androidu, reikia kazko nueinu i app parduotuve ir nusiperku ar tiesiog patsisiunciu (jei nemokama) reikiama programa. tu man geriau paaiskink ka ten reikia p*istis kad ji sureguliuoti, konkrecias uzduotis ivardink, o ne fantazuok.
lauriuslt 2011-10-14 18:18
Butent visi iFanai pradeda argumentuot taip kad tu neturi pinigu iphone isigyti. as nusipirkes ipod touch bet man android yra zymiai patogiau naudotis bet apple turi rysku privaluma pries android- jailbrake. nulauzi ir visos apps for free, o android rekia ieskot nete ir pan.(tas pats kas win ir linux. ) Ir dar as tikrai pazistu daug normaliu ir proting apple vartotoju o visikie ifanai savo nesamoningom snekom gadina apple vartotoju varda
Anonymous 2011-10-15 17:06
jei technologijos.lt nebutu iFanu klubo nariai, tai parasytu naujienose apie tokius dalykus: http://androidapps.lt/jei-stovite-tai-a ... tion-mode/ o ir siaip kita saveite biski siktelsit i bata iphonistai.. nes google pristatys nauja android su daug patobulinimu kuriuos sukure pats googlas http://androidapps.lt/samsung-ir-google ... palio-19d/ del piniginiu storio tai jus isvis nejuokinkit as abejoju, kad jus isvis galit daugiau tureti pinigu uz androidistus, nes pinigus metot i didele ir purvina bala.. tai tik parodo, kad nezinot kaip protingai pinigus isleisti.. ir safsem dauguma iphonistu kuriuos as zinau, tai prisipirke iphonu lizingais ir su ilgiausiom sutartim..