„Amazon“ nespėja tenkinti „Kindle Fire“ paklausos  (0)

Kompanija „Amazon“ nė kiek neabejoja savo planšetinio kompiuterio „Kindle Fire“ sėkme, ir net priversta imtis papildomų priemonių, kad nebūtų prekių deficito: šiuo tikslu buvo užsakyta papildoma gaminių partija.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Internetinės prekybos giganto vadovybė atsižvelgia ne tik į publikos reakciją po planšetinio kompiuterio anonso, bet ir preliminarių užsakymų skaičių. Kaip teigia portalas CNET, remdamasis „Amazon“ vadovo Jeff Bezos pasisakymais, kompanija iš tikrųjų planuoja išleisti „keletu milijonų planšetinių kompiuterių daugiau“, nei buvo planuota anksčiau.

„Amazon“ vadovas neatskleidė tikslaus ruošiamų pardavimų pradžiai įrenginių skaičiaus. Oficiali planšetinių kompiuterių „Kindle Fire“ pardavimų pradžia – lapkričio 15 d. Įdomu tai, kad didelės išlaidos, skirtos „Kindle Fire“, tapo „Amazon“ grynojo pelno iki 63 mln. JAV dolerių (arba net 73 %) sumažėjimo priežastimi.

Tokios naujienos nelabai nudžiugino akcininkus ir investuotojus – „Amazon“ akcijų kaina nukrito net 19 %. Reikia tikėtis, kad „Kindle Fire“ pasiteisins, nors kai kurie ekspertai kalba, kad „Amazon“ savo planšetinį kompiuterį pardavinės beveik už savikainą. Nuostolius „Amazon“ galės kompensuoti tik savo paslaugų pardavimais.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)