Kitąmet „Asus“ išleis 4 planšetinius kompiuterius  (0)

Neseniai įvykusioje „ASUSTek Computer“ surengtoje spaudos konferencijoje, kuri buvo skirta III ketvirčio finansiniams rezultatams apžvelgti, kompanija pranešė apie planus 2012 m. išleisti keturis planšetinius kompiuterius su operacinėmis sistemomis „Windows 8“ ir „Android“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

"Android" įrenginiai pasirodys jau 2012 m. I ketvirtį, ir tai greičiausiai bus versijos su "Android 4.0 Ice Cream Sandwich", nors neatmetama galimybė, kad tai bus senesnis šios OS variantas "Honeycomb".

Planšetinių kompiuterių specifikacijos ir pavadinimai, tiesa, kol kas lieka paslaptyje. Viena iš naujovių gali tapti dar gegužės mėnesį "Computex 2011" parodoje parodytas "Asus Padfone" – įrenginys, kuris apjungia savyje planšetinį kompiuterį ir išmanųjį telefoną. "Windows 8" planšetiniai įrenginiai, savo ruožtu, pasirodys ne anksčiau, nei 2012 m. III ketvirtį. Galima spėti, kad visi minėti įrenginiai dirbs su naujos architektūros ARM procesoriais (tiesa, kieno gamybos, nepranešama).

Kiek anksčiau buvo anonsuotas 10.1“ planšetinis kompiuteris „Asus Transformer Prime“ su 5 (4+1) branduolių „nVidia Kal-El“ procesoriumi ir OS „Android Honeycomb“. Įrenginys turėtų prekyboje pasirodyti jau visai greitai – lapkričio 9 d. „Asus Transformer Prime“ pasižymės gana ilgu baterijos veikimu (iki 14 val.), palaikys „WiFi“, „Bluetooth“ ryšio technologijas, turės nuimamą fizinę klaviatūrą (kaip nešiojamas kompiuteris), „mini HDMI“ jungtį. Įrenginio storis – vos 8,3 mm, taigi savo matmenimis bus gana panašus į ultrabook tipo nešiojamą kompiuterį.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)