„Google Chrome“ įdiegta naršyklės profilių sinchronizacija  (3)

Nuo šiol „Google Chrome“ naršyklės bandomojoje versijoje bus galimybė sinchronizuoti savo naršyklės profilius skirtinguose kompiuteriuose. Tai reiškia, kad, naudojantis bet kuriuo kompiuteriu (darbe, interneto kavinėje ir t.t.) ir prisijungus prie savo Chrome naršyklės profilio, galėsite pasijusti, lyg naudotumėtės savo namų kompiuteriu.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kartu su „Chrome“ naršyklės profiliu bus išsaugoma visa jam priskirta informacija: el. pašto adresas, nuorodos, plėtiniai, slaptažodžiai ir kita svarbi informacija. Taip pat yra numatyta galimybė tame pačiame kompiuteryje turėti kelis naršyklės profilius. Pavyzdžiui su namų ir darbo el. pašto adresais. „Google“ inžinierė Miranda Callahan teigė: „Tai ta pati naršyklės sinchronizacija, tik su nauja galimybė sinchornizuoti kelis jos profilius. Tai leis žymiai lengviau vienu metu sinchronizuoti kelių profilių naršyklės nustatymus, nei vienos naršyklės nustatymų rinkinį.“

„Google“ tinklaraštyje teigia, kad ši naujovė skirta vartotojų patogumui, tačiau nėra saugi, nes vienu pelės paspaudimu sukeisti naršyklės profilius galės bet kuris kompiuteriu besinaudojantis asmuo. Kaip jau minėta, kol kas ši funkcija įdiegta tik bandomojoje „Chrome“ versijoje, tačiau ateityje ji gali būti perkelta ir į galutines naršyklės versijas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: FWD.lt
FWD.lt
Autoriai: Tomas Morkūnas
(2)
(0)
(0)

Komentarai (3)

Susijusios žymos: