„Apple“ užima tik 4 proc. mobiliųjų telefonų rinkos, bet susišluoja 52 proc. pelno

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Pasalietis 2011-11-09 13:38
Alchi gerai pastebėjo, kad nėra čia ko priekabiauti iPhone, tikrai idealus pasirinkimas tiems žmonėms, kurie perka bet daug neišmano apie technologijas. Jiems rupi paprastos funkcijos ir išvaizda. Aš pvz šiaip ikišiol nesuprantu, kam telefonas reikalingas, kitkam nei skambint, sms, internetas, trumpi žaidimai belaukiant kam. O tam tikrai nereikia galingų duomenų.
Alchi 2011-11-09 13:48
1) Pasirodo, kad tai yra pasiteisinimas. Integruota baterija leidžia sumažinti telefono storį. Integruotos baterijos vienintelis minusas yra tas, kad jos taip paprastai nepakeisi. Nors aš čia nesu 100% tikras, bet kiek girdėjau tai Apple integruotos baterijos šiek tiek ilgiau tarnauja, nei vidutinės. Taigi papildomi kaštai dėl integruotos baterijos pakeitimo sumažėja. Nepatvarumas tai čia jau dizaino trūkumas. Galima bandyti kelti konspiracijų teorijas, kad Apple apsimoka, kai jų pirkėjai telefonus sudaužo, bet manau atsakymas tas, kad jiem tiesiog nerūpi. 2) Gal dizainas ir yra skonio reikalas, bet nesutinku, kad dėl to negalima ginčytis. Nors ir negalime jų apibrėžti, tačiau vis tiek yra bendri grožio standartai, kuriuos dauguma turi. Realiai tai negražių smartphonų, dabar labai retai pasitaiko, tai vienintelis priekaištas dizainui gali būti nebent nuobodumas. Šeip kas liečia tavo skonį, tai norėčiau pridurti, kad nuo iPhone 4 dizainas yra būtent toks, kokį tu ir apibūdinai. Tik galbūt metališkumo trūktų, nes galui naudojo stiklą. 3) Pasakysiu trumpai: patys kalti, kad nemoka programuoti Objective-C, Java whatever. Plius abejoju, ar reikia galvoti apie Windows įrenginius programuojant iOS appsus, jeigu ant iOS gali daugiau uždirbti.
Mumblefluff 2011-11-09 16:22
Patogumas naudotis, appsų kokybė ir kiekis, dizainas ir tt. Tiems kas perka iPhone nerūpi baterijos keitimas, sim keitinėjimas ir netgi parametrai per daug nerūpi. Rūpi kaip kasdieninio naudojimo patogumas. Dėl stiklo dužimo iphone tai taip, dizaino trūkumas, sutinku. O va dėl multitaskingo, man asmeniškai iphone žymiai labiau patinka, bateriją taupo ir yra suprantamesnis. Android išvis multitaskingas tragiškas man kažkoks. Be 3rd party apps negali normaliai išjunginėti greitai. Pastoviai įsijunginėja appsai nesuprasi dėl ko, bent jau man. Nežinau gal nemoku kažko, nes neseniai nusipirkau tik nexus s. Kalban ne tik apie android, o apie būtent nexus s tai man asmeniškai per didelis ekranas, portrait mode bandant paspaust q raidę laikant su viena ranka telefoną, pastoviai smilas nusispaudžia. Neapgalvota, o apple tokių smulkmenų nemalieka. Arba kameros mygtukas kairėj (arba apačioj jei landscape laikant) nėr labai patogu, kodėl ne per viduį? Dar ką pastebėjau labai dažnai atsitiktinai nusispaudžia kuris nors iš liečiamų tų mygtukų 4. Apskritai tai nepatogu valdyt su viena ranka labai. Ir tai tikrai svarbiau nei baterijos keitimo galimybė ar sim slotas, bent jau eiliniam vartotojui. Tai tiek
Iko 2011-11-09 19:28
Jeigu kalbi apie lietuva tai islaidos kuriant tokio tipo apps vienos maziausiu europoje. O uzdirbi kita valiuta, svarais, doleriais.. Tikrai nesuprantu apie kokias milziniskas kruvas pinigu ir be reikalo ispustus atlyginimus kalbi. Studijuoju uk computing ir jeigu nori cia gauti vidutini sios srities programuotoja maziausias, maziausias atlyginimas kuri turesi jam moket bus 8000 litu, nekalbant apie geresnius specealistus.
AP0323 2011-11-11 13:13
Otai dropbox ne seniau isejes ir androidui tinka ir ar apple nenukopijavo kas sena patikrinta??? https://www.dropbox.com/anywhere