Sveikinimai iš praeities: pristatytas fotoaparatas „Polaroid Z340“ su integruotu spausdintuvu (Video)  (5)

Kompaktiški fotoaparatai su greito realios nuotraukos atspausdinimo funkcija praėjusios amžiaus 9 dešimtmetyje „Polaroid“ prekinį ženklą išpopuliarino visame pasaulyje. Nors skaitmeninės technologijos vystosi beprotiškais tempais ir daug kas baigia pamiršti senuosius analoginius fotoaparatus, iškart nuotraukas spausdinančio fotoaparato idėja vėl gyva, tik šį kartą - skaitmeninėje formoje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Naujasis „Polaroid“ fotoaparatas yra skaitmeninis, o užfiksuotoms nuotraukoms atspausdinti naudojamos pažangesnės technologijos, lyginant su tuo, kas buvo prieinama rinkoje prieš daugiau kaip du dešimtmečius. Naudojant fotoaparatą „Polaroid Z340“, galima gauti spalvotas 14 MP raiškos JPEG nuotraukas, kurių dydis yra 76,2 х 101,6 mm. Kiekviena iš jų pagal savininko pageidavimą gali būti atspausdinta per 45 sekundes ir „išmesta“ laukan per fotoaparato priekyje esančią ertmę. Tiesa, popierius naudojamas ne paprastas: jame jau yra tam tikros rašalo spalvos, kurios išryškėja, popierių kaitinant tam tikrose vietose, ir taip atkuriamas skaitmeniniu būdu užfiksuotas vaizdas. Šio specialaus popieriaus 30 lapų paketas kainuoja 20 dolerių (apie 50 lt).

Gautos nuotraukos saugomos SD atminties kortelėje, o jų peržiūrai galima naudoti 2,7“ įstrižainės LCD ekraną. "Polaroid Z340" arsenale taip pat yra blykstė, o esamos baterijos talpos turėtų užtekti 75 nuotraukoms užfiksuoti bei 25 spausdiniams pagaminti. Naujasis modelis jau prieinamas JAV rinkoje, jo kaina sudaro 300 dolerių (apie 750 lt). Daugiau informacijos apie šį įrenginį išvysite tolesniuose video:


Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(9)
(0)
(9)

Komentarai (5)