Ekspertai pateikė tris scenarijus, kaip Rusija gali pulti Baltijos šalis

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

uodas 2011-12-12 07:35
Ramūnai as su tavim visiskai sutinku. bet as kalbejau apie Lietuva-Rusija. o pasaudyti cecenus ir gruzinus tai apsimoka, ten naftos magistrales bent, o cia... perlipai, kad neishsiteptum ir nuejei kur tau reik.
Ramūnas 2011-12-12 13:54
O kodėl neužėmus trijų NATO šalių ir neužmetus amerikiečiams su šlapiu skuduru per snuki. Tiesiog aš mastau nelogiškai daugelio nuomone ir mums labai pasiseks jei putinas nėra ant tiek pakvaišęs kad pultu NATO.
Siguas 2022-03-23 10:46
Putinas nesivadovauja logoka apsimoką pulti Lietuvą, ar ne. Jis fanatikas. Jo tikslas aiškus. Eis tol kol negaus per nagus, gaus, išsilaižys ir vėl eis, kad ir iki lamanšo, ar Lisabonos. Kol jis iklimpęs Ukrainoje reikia negailėti resursų padėti ukrainiečiams, nes tai mūsų saugumo garantas. Jei jau bus situacija kai neišvengiamai mus puls yra vienas kelias apsiginti. Kariuomenė su savo struktūra ir ginkluote puiku, bet svarbiausia jėga būtų visumenė ir savanoriai kurie priešintūsį jei turėtų galimybę. Reikėtų išdalinti ginklus norintiems. Kad ir pigius prieštankinius, automatinius, snaiperinius. Pats su malonumu iš savo namų ir apylinkių naikinčiau okupantus jei turėčiau su kuo. Manau čia mūsų jėga ir taptumėme sunkiai įveikiami. Ne be reikalo beveik visi šveicarai turi kovinius ginklus namuose grįžę iš kariuomenės.
iPienius 2022-03-23 17:42
pas mus niekada ginklu nedalins, nes valdzia bijo savo gyventoju. i kiekviena rimtesni protesta visi ateitu su ginklais ir butu susisaudymu
conjurer 2022-03-23 17:55
Nedalins, nes nėra karo, ir pridalinti gali visokiems prorusiškiems šūdo gabalams. Kai mus puls tada gali visko būti, nes kremliaus šunys yra bailiai ir išsibėgios. Beje paskutiniai protestai buvo suorganizuoti uspaskicho, orlausko, ir kitų šiukšlių. Net nausėda prie jų trynėsi, ir dabar smirda, dėl tokio savo skystumo.
Kyborg 2022-03-23 19:41
Šeimmaršini, nesusireikšmink. Niekas jūsų rėkiančios mažumos nebijo.
IceBullet 2022-03-23 19:54
Kvaili vakarai nesupranta, kad rusija pulti reikia dabar, kol frontas dar ten - Ukrainoj ir jie kol kas pasimete. 3 pasaulinis neisvengiamas, bet mizniams nedaeina, kad geriau anksciau, nei veliau. Tokiu atveju pirma taktine branduoline vis tiek kris UA, o po to ziuresim. O dabar panasu, kad JAV'ai laukia, kol ta bomba nukris Lenkijoj. Labai noreciau, kad UA laimetu sita kara konvencinem priemonem, bet panasu, kad taip nebus, nepaisant visu optimistiniu/propagandiniu naujienu.
AAA000 2022-03-23 20:23
kad jus nesuprantat rusu strategijos. jiem neapsimoka pult Baltijos saliu - nes nieko nepasiekia strategiskai. atsiremia i jura ir niekur toliau nebejuda. vien nuostoliai ir uzimtos kazkokios pelkes. jei puls - tai kaip visada - per Baltarusija-Lenkija- kryptis labai aiski - i Vokietija. 2ww kaip buvo anklavas - taip ir uzsiliko. pakrasciu Lietuvos nuejo visi puolimai. Berlyna paime, o kursmarese-Latvijoje visa armija vokieciu dar sedejo nepaimta, ir niekam is esmes neidomi... jei niokos kazkada Baltijos salis koks karas - tai tik vykstantis is Europos puses labiau Peterburgo kryptim. ba jazjuej Maskvos kryptim dar uzgriebtu. taip kad galit nusiramint ir toliau eit ciulpt savo konservam, kurie jus mausto ir apvagineja tokia jusu dalia... pas mane pvz yra dvi pagyvene kaimynkos kur rusus palaiko net dabar!!! ir jos lietuves grynos pagal kilme. kai uzveze ukrainieciu bobu - kazkas ten jom nelabai patiko su tu paramu organizavimais... va cia tai nustebau net as o kas liecia svedus - jei lis prie ruso, ju irgi niekas nepuls gyvaja jega ir neuzimines teritoriskai is rusu puses. uzmes kelias atomines ir tiek ziniu... Ukraina daba dusina rusai - nes cia pagrindine strategine kryptis i Europa. sekanti bus Lenkija. pabegeliai intuityviai sita krypti renkasi, karas su ES jeri bus irgi eis pabegeliu didziausios migracijos kryptim. ziauriausias. na ir subombinta bus viskas kas sutankinta... jei TIKRAI nenorit jokio karo Lietuvoje - pradekit griaut visokias nesamones - kas auksciau 3-4 aukstu... saliu kur vyraujantis namu tipas - kotedzai/individualus namai - isvis faktiskai niekada nepuolamos tukstantmeciais... nes nera ka pult... o va konservai norejo statyt AE... ir jiems ciulpiat toliau...
IceBullet 2022-03-23 20:27
Tai vat seniai laikas eiti ta petergburgo kryptimi. kitaip frontas bus Lenkija/Lietuva.
AAA000 2022-03-23 20:36
mes ji kitaip paimsim. intelektu ir geru gyvenimo lygmeniu. atskils nuo Maskvos ta Rusijos dalis naturaliai. ten procentiskai protingesni rusai gyvena, nei azijos kryptim. as manau reikia politiskai dirbt sita kryptim. Ukraina padare labai aiskia socialine takoskyra. daba reikia pleista ivaryt tarp Peterburgo/Pskovo ir Maskvos. cia net vokieciai palaimintu.