Amerikiečių teatras nusprendė įsirengti mobiliojo ryšio anteną

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

KarolisS 2011-12-14 15:05
Turbūt būsiu nušvilptas, tačiau iš dalies esu linkęs palaikyti tokį sprendimą. Kalbėt salėj manau jau yra per daug, tačiau kodėl reikėtų draust žmonėms sms rašyti, internete naršyti ar tweetinti pvz.? Juk tokie veiksmai niekam realiai netrukdo, tai kodėl tam žmogui turėtų būti neleidžiama to daryti.
immortallt 2011-12-14 15:07
Mhm netrukdo, kai sviesa plieka i akis is mobiliako arba dar geriau - tarskina klaviatura + neissijunges aplinkos garsu. Be to jei ateini i teatra ar pan. tai parodyk pagarba atlikejams.
Anonymous 2011-12-14 15:44
Klientas visada teisus - aktoriams moka už vaidinimą; žiūrovas sumokėjo už bilietą. Taigi - vieni duoną uždirba, tegu nesiskundžia; kiti pinigus moka, taigi - daro ką nori Beje, kuo daugiau žmonių ateis, tuo daugiau aktoriai uždirbs. Jeigu telefonai tam padės - juk biznis! Viskas čia normaliai, tiesiog ten greičiau atėjo nauja karta. Tai čia mums pasaulio provincijoje atrodo baisu... Užtatai, kad atsilikę mes
KarolisS 2011-12-14 16:08
Jeigu jau toks kiekis šviesos "pliekia į akis", tai nuo saulės turėtų akys išdegt. Telefono šviesa galėtų "pliekt į akis" tik tuo atveju, jeigu iš pakankamai arti į jį žiūri, o niekas jo nelaiko atkišęs prieš akis kažkokiam žiūrovui. Dėl aplinkos garsų pritariu - teatre turėtų būti išjungti visi garsai, taip pat ir kalbėt nereiktų leisti. Dėl pagarbos: greičiausiai atlikėjai to telefono net nepastebėtų ir bent aš nematau kažkokios didelės nepagarbos čia.
Analog 2011-12-14 16:30
Nežinau ar dažnai teatre lankaisi, bet jei esi kada buvęs, tai turėtum atsiminti, kad dažniausiai ten būna tamsu, o tamsoje telefonas tikrai gana ryškiai ir trikdančiai šviečia, o jei ryškumas nustatytas maksimalus - tuo labiau. O į saulę ilgiau pažiūrėjus, jau nekalbu apie tai, jei akys pripratę prie prieblandos, tikrai galima apakti Visgi, jei atėjai į teatrą, tai turėtum ir domėtis tuo kas vyksta scenoje, o ne tvateriais visokiais.
immortallt 2011-12-15 01:42
Jei trukdo kitiems ziurovams, tai jau nera gerai. to Taskitas, o teko kada viesai kalbeti ? Jeigu teko ir per daug nesiparinai, tai galejai matyti kiekviena kad ir 300 zmoniu auditorijoje, kuris nekreipia i tave demesio. Kuris kalbasi su salia sedinciu, kuris kompe filma ziuri ir kuris zaidzia gali atskirti tik matydamas zmogu, o kuris pasislepes telefonu tyliai kalba.
kionig 2011-12-15 02:13
Paprastas esminis klausimas: tu eini į kino teatrą ar į spektaklį žiūrėti ir grožėtis menišku kūriniu, ar parašinėti sms'kių emailų bei paskaipinti ? Tikrai, kad atsilikę iki tiek, kiek amerikonai... Viešoje erdvėje neskaipynama, nefeisbukinama, ir nesielgiamasi vaikiškai. Dar iki šiol stovi tas vaizdas, kai ankščiau su klasė eidavome į kiną arba į spektaklį ir būtent tas atvejis, kai po spektaklio buvo galima užduoti klausimą, jo statytojui, tai vienas klasiokas tiesiai šviesiai šovė: "kada galima eiti namo" ? Tada gal ir buvo juokinga, bet dabar pamačius tokį straipnį, man kažkodėl nieko gero nesišviečia. Ateitis čia --> http://www.youtube.com/watch?v=MIviMYbW1Rc
DJ_LFS 2011-12-15 04:24
Kitas klausimas, kai susirenka vienoj vietoj tiek zmoniu ir visi turi maziausiai po viena telefona, klausimas: Ar bendra visu telefonu skleidziama radio spinduliuote nesudaro kritines mases, delko jau tampa kenksminga aplinka?
DJ_LFS 2011-12-15 04:26
Cia matomai istrauka is kazkokio tai filmo? gal zinai kaip tas filmas vadinas?
Skeleton 2011-12-15 08:34
http://en.wikipedia.org/wiki/Idiocracy Gana juokinga komedija, rekomenduoju pažiūrėti.
Nerkashis 2011-12-15 14:56
Koks tikslas eiti į teatrą, jei mobiliakas svarbiau? Galima ir mobiliake per youtube tą teatrą pažėt.
Anonymous 2011-12-15 15:21
Na, žiūrim, kaip vystosi visuomeninė moralė - kas mums atrodo šventvagiška, vaikams - normalu. Ne? Norit likit seni bambekliai, norit - elkitės kaip jaunimas, tai nieko nepakeis. Kai vienas teatras nusprendžia nuleisti galvą prieš SMS - kiti išdidumą irgi ten pat padės Pelnas - štai kur argumentas O čia tik įdomesnis pavyzdys. Ką siūlau? Ogi siekti pelno. Garbės ant duonos netepsi