Amerikiečių teatras nusprendė įsirengti mobiliojo ryšio anteną  (12)

Europos šalyse vyrauja nuomonė, jog kino teatruose nepadoru naudotis mobiliuoju telefonu. Teatruose gi mobilieji telefonai griežtai draudžiami. Nors… gali būti, kad tokios taisyklės galioja tik šioje Atlanto pusėje, kadangi vienas iš amerikiečių teatrų, esančių Vašingtono valstijoje, 2014 metais ketina įsirengti atskirą mobiliojo ryšio anteną.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Nejaugi štai taip dabar įsivaizduojamas mobilusis etiketas?

Interneto portalo Ubergizmo teigimu, bandomajai programai pradėti pasirinktas „Tateuchi Center“ teatras Bellevue mieste (Vašingtono valstija, JAV); čia vartotojai galės laisvai keistis trumposiomis žinutėmis ir netgi skambinti draugams, „netrukdydami aplinkiniams“. Iš vienos pusės, tai, žinoma, turi tam tikros logikos, kadangi dabartinis žmogus tiesiog skęsta socialiniuose tinkluose, SMS ir el. pašto „jūroje“, ir tai nebūtinai susiję su pramogomis.

Teatro vykdomasis direktorius John Haynes pažymi, kad tokiu būdu jiems pavyks pritraukti daugiau žiūrovų, kadangi klasikiniuose teatruose ypatingai aršius mobiliojo ryšio entuziastus tiesiog išprašo iš salės. Pradėjus įgyvendinti projektą, mobiliuosius telefonus ne tik bus galima naudoti: teatre atsiras pilnavertė mobiliojo ryšio antena, kuri užtikrins gerą ryšį pačioje teatro salėje. Dabar turbūt belieka sulaukti projektų „Traviata ir popkornas“, „Gulbių ežeras ir Coca-Cola“ ar „Alus, arba Romeo ir Džuljetos meilės istorijos pradžia“.

O ką jūs manote apie tokį mobiliųjų technologijų skverbimąsi į visas gyvenimo sritis?

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (12)