„Google“ mokėjo blogeriams, kad šie aukštintų „Chrome“  (7)

„Google“ buvo pagautas pažiedėjantis savo paties taisykles. Kompanija mokėjo žiniatinklių kūrėjams, kad jie rašytų apie interneto naršyklės „Chrome“ pranašumus, rašo „Daily Mail“. Šie blogerių įrašai padėjo „Google“ produktui užimti aukštesnę vietą „Page Rank“ sąraše.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Google“ teigia, kad tokios marketingo kompanijos nebuvo patvirtintos ir įmonė „nuolat bando išvengti mokamo rėmimo“. Žiniatinklių kūrėjai, rašydami įrašus apie „Chrome“, daugiausiai akcentavo interneto naršyklės naudą smulkiajam verslui. Visi šių žiniatinklių kūrėjų įrašai baigdavosi žinute „Šis įrašas remiamas „Google Chrome“.

Šiuo metu daugelis įrašų jau pašalinti. Šis „Google“ veiksmas atrodo ironiškai, kai pati kompanija griežtai baudžia internetinius puslapius, kurie egzistuoja tik dėl reklamos, o ne teikia originalų turinį. Kartais tokius tinklalapius „Google“ pašalina iš paieškų rezultatų.„Google“ savo atsakyme dėl nesupratimo apkaltino reklamos kompanijas, kurie atstovauja įmonei.

„Google Chrome“ pasirodė 2008 metais. Remiantis kai kuriais vertinimais, 2012 metais ši interneto naršyklė gali tapti populiariausia pasaulyje.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Diena.lt
Diena.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (7)

Susijusios žymos: