Mirėte? „Facebook“ siūlo paviešinti paskutinį vaizdo įrašą (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Incognito 2012-01-17 11:42
Ar čia man vienam "Facebook" atrodo begalo šlykštus šiuo klausimu? Jeigu asmuo mirė - tai bent malonėkime nesikišti į jo privatų gyvenimą, jeigu jis būtų norėjęs paviešinti paskutinę žinutę - tai jis būtų įdėjęs ją ant savo sienos tame puslapyje. Ir iš vis - vidutinis draugų skaičius ten 130? O kiek realiai žmonės jų pažįsta? 2-5?
dorces 2012-01-17 11:55
ne vien tau tapo tikras siukslynas
Uogienius 2012-01-17 12:39
Kas jums yra, vis bandot savo skiedalais išsityčioti iš pačių žmonių pasirinkmo, o gal niekam jūsų menka nuomonė neįdomi, o šnekat taip, lyg jums tai spręsti. Be to čia kažkokia trečios šalies programėlė. Nori naudojiesi, nori ne. Ir kaip tu ką nors parašysi ant sienos, jei tau galvą pervažiavo mašina. Aišku, man būtų giliai nusispjaut, man numirus ką nors rašyti kitiems. Bet gal daugeliui DABAR bus ramiau įrašius žinutę, kad kai pervažiuos kas galvą, prisipažins ką, ar atsiprašys.
Incognito 2012-01-17 13:11
. Ir nekalbėjau apie tai, kad po mirties parašyti ant sienos. Jei nesupratai apie ką kalbėjau - tai jau pačio problemos, o ne mano.
HiTech 2012-01-17 13:53
Ne per daug protingu bandai čia pasirodyt? Tau žmogus normaliai parašė, kad jei kažkam to gal reikia, ir kažkas šia funkcija pasinaudos, ir per prievarta tau niekas nieko neliepia daryti. O tu čia iškart "vaje koks fb šlykštus, kaip čia jie negerbia privatumo ir t.t.". Ir aplamai praejo tie laikai kai fb nebera privatumo. Apsilankyk one, draugas ar dar kokioj žinomesniame soc. tinkle, ir tikrai negausi tiek privatumo kiek kad fb gali gaut. Ir dar vienas pastebėjimas: koks tavo suknistas reikalas, kiek žmogus draugų realybėj turi ir kiek jų turi fb? Toks jausmas, kad pats esi koks noliferis be draugų ir neduok dieve pamatei, kad kažkas netiksliai deklaravo savo draugų kiekį facebook'e, tai iškart visiems praneši, kad va fb pas jo 100 o in real 85.
blizzard 2012-01-17 17:42
Butthurt anyone? aš irgi prisidėsiu prie Incognito, ten kuo toliau tuo didesnis šiukšlynas darosi.. Tą galima konstatuot pagal didėjančius reklamos mastus.. kokia esmė šito straipsnio? pareklamuot visiškai beprasmį appsą ar patį facebook? tokie straipsniai tolygus spamui.. galėtų technologijos.lt įvest kokį patobulinimą kuriame būtų galima pasirinkt kokius straipsnius blokuot..
Incognito 2012-01-17 18:33
. Aš iš vis niekur nerašiau apie "no-lifer'ius". Turbūt per daug moki skaityti tarp eilučių.
moo 2012-01-17 21:13
Geras klausimas. "Mirėte?" Toliau sakinys bei turinys skirtas atsakiusiems teigiamai.
HiTech 2012-01-17 21:55
Jei apie kažkokį dalyką neparašei, tai nereiškia, kad aš apie tai parašyti negaliu. Ir deja, neužmynei tu man ant skaudžios vietos, tiesiog nesuprantamas man toks dalykas kaip "stumimas" ant kažko, ko tu gali tiesiog nenaudot. Viskas ok, jei tu keiktum kylančias degalų kainas, blogą švietimo sistemą, šilumos kainas, nes tu nuo šių dalykų esi priklausomas ir tau jie reikalingi, kad užtikrintų padorų gyvenimą, bet kai pradeda į šuns dienas sudėt tokius dalykus kaip fb, iPhone ar justin'o bieber'io muziką - na man tai mažų mažiausia panašu į kvailo, mass media paveikto žmogaus verkšlenimą. Jug jei jau taip tau tas nepatinka, tai nesilankyk fb puslapyje, nepirk iPhone ir neklausyk to pauglio muzikos. Visas šias bėdas gali išspręst per sekundę - tiesiog viso to nevadint kvailu dalyku. >>>Kitiems žmonėms tai patinka<<<, ir kas būtų jei kažkas tau aiškintų apie tavo mėgstamą dalyką jog tai yra mėšlas? Manau pasiųstum jį toli ir viskas tuom pasibaigtų. Ir nepradėk vėl savo nevykusiu stiliumi: "jug aš nieko nerašiau apie iPhone ir justin bieber" supratai ką aš norėjau pasakyt ir man to gana. Ir dar, fb jei ir apsilankau tai labai retai, iPhone neturiu ir nenoriu turėt, ir bieberio muzika man nepatinka, bet tai nereiškia kad viską kas man nepatinka privalau peikti.
Incognito 2012-01-17 22:01
Arba tu paprasčiausiai neskaitei, ką aš rašiau, arba supranti taip kaip tau norisi suprasti. Apsiribosiu tik tuo, kad aš į šuns dienas nedėjau nei "Facebook" nei tos programėlės kūrėjų. Jei supratai kitaip - vėlgi, tavo pačio bėdos, arba neskiri kritikos nuo išdėjimo į šuns dienas. Šios blevyzgos baigtos.
Ishiki 2012-01-18 09:40
Su kiekviena diena vis labiau dziaugiuos, kad nenaudoju facebook
reikiapinigu 2012-01-19 09:31
He he Abu nesinaudoja "facebook" tačiau rašo komentarus būtent straipsnyje apie knygveide.