IBM uždaro biuro programų projektą „Lotus Symphony“  (1)

Deja, tačiau programinės įrangos rinkoje vienu biuro programų paketu nuo šiol bus mažiau, nors ir kalbama apie produktą, kuris buvo kuriamas „OpenOffice“ pagrindu. Korporacijos IBM produktų linijos vadovas Ed Brill savo interneto dienoraštyje oficialiai paskelbė, jog „Lotus Symphony 3.0.1“ – tai paskutinė šio programų paketo versija.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Šioje versijoje realizuota pakankamas skaičius patobulinimų, įskaitant iki 1 mln. eilučių lentelių palaikymą, apvaliąsias diagramas, naują pradžios puslapio dizainą. Kalbėdamas apie projekto ateitį, Ed Brill pranešė, jog visos kūrėjų komandos jėgos dabar bus skirtos projektui „Apache OpenOffice“ – oficialiai projekto „OpenOffice.org“ tąsai. Priminsime, jog būtent „Apache Software Foundation“ praėjusiais metais iš kompanijos „Oracle“ perėmė šią garbingą misiją.

Savo ruožtu, IBM vis tik neatsisakys suteikti projektui kažkokio savo, prestižinio elemento: darbuodamasis „Apache OpenOffice“ labui, „mėlynasis gigantas“ nusprendė lygiagrečiai išleisti ir kiek modifikuotą savo biuro paketo versiją – „Apache OpenOffice: IBM Edition“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (1)