„Microsoft Office“ greitu metu pasirodys ir „Apple iPad“  (4)

Gandai apie galimą „Microsoft Office“ pasirodymą planšetiniuose kompiuteriuose „iPad“ sklandė jau seniai, tačiau ši informacija nebuvo patvirtinta oficialiai. Tačiau dabar situacija keičiasi. Interneto portalas „Pocket-Lint“ pranešė, jog „Apple“ planšetei skirto „Microsoft“ biuro programų paketo kūrimas baigtas, o artimiausiu metu jis pasirodys parduotuvėje „Apple App Store“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Iš pristatytos šią naujovę iliustruojančios nuotraukos matyti, jog „Microsoft Office“ yra „Word“, „Excel“ ir „PowerPoint“ programos. Tad „iPad“ savininkai galės kurti, redaguoti ir atidaryti dokumentus tiesiog savo planšetiniuose kompiuteriuose. Taip pat matosi ir „Messenger“ piktograma, kuri greičiausiai numato galimybę pasinaudoti pokalbių programa „Live Messenger“.

Apie integraciją su „Microsoft“ internetinėmis paslaugomis kalbėti dar per anksti, kadangi informacijos apie tokį funkcionalumą dar nėra. Tuo pačiu metu pranešama, jog „Android“ OS skirtos „MS Office“ versijos kurti bent kol kas neplanuojama.

Reikia tikėtis, kad daugiau informacijos apie „Microsoft Office“ perspektyvas kitose platformose išgirsime parodoje „Mobile World Congress 2012“, kuri prasidės vasario 27 d. Barselonoje (Ispanija).

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (4)

Susijusios žymos: