„Acer“ gaminami „Ultrabook“ kompiuteriai turės vos 4 mm storio ventiliatorius

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

bix 2012-02-24 02:49
beja, prie to pacio tau noriu parodyti kodel plansetes pakeis knygas ir kodel jas visi tures.. sioje nuorodoje pamatysi kolkas tik grynai interaktyviu knygu galimybes.. http://www.apple.com/education/ibooks-t ... llery.html nesakyk, bet kaifas butu buve mokytis is tokiu knygu.. o ir dabar butu daug idomiau skaityti interaktyvius zurnalus ar knygas.. o siaip ne vien tam jos skirtos.. bet tikrai jos nera ir nebus vietoj paprastu kompu.. nebent ateityje kazkada.. jei tarkim rasyt niekad nereiktu ir uztektu balsu viska diktuoti ir valdyti..
1hitkillhack 2012-02-24 02:59
Esu pries apple ir jos pervertintus produktus... nenoriu daugiau su tavim diskutuoti, neturiu ka tau daugiau pasakyti... Tema yra ne apie apple...
bix 2012-02-24 03:02
ok, sekmes
Paprastas_zmogus 2012-02-24 06:50
Kad tamsta ir neturėjai ką protingo pasakyti Peace.
Thorn 2012-02-24 09:02
Lyginat obuolius su kriausem. Vieniems svarbu mobilumas, kitiems galingumas. Kurie teisesni? Asmeniskai as nesuprantu ultrabooku. Man jie kazkur labai siauroje nisoje tarp noutbooku ir plansetu. Bet su laiku arba ultrabookai galinges, arba noutbookai mazes, nebeliks tokios klases.
Saidas 2012-02-24 10:42
Bet pala... ar ultrabookas nėra sumažėjęs notebookas? Aišku, galios gal ir trūksta, kad galėtum dirbt su didesniais projektais, tačiau toli gražu ne visiems to reikia. Kam reikia bent šiek tiek universalumo (juk negali programuoti su iPadu), kuo didesnio mobilumo (nes ne kiekvienas notebookas gali būti patogus jį nešioti) ir šiek tiek didesnio ekrano nei NETbooko - tiems ultrabookai pats tas!
Smėlis 2012-02-24 10:44
Ultrabook'ai bus verslo sektoriuje, kur reikalingas portabilumas ir kiek aukštesnis galingumas, nei gali suteikti netbook'as. Kas daug važinėja į komandiruotes manau žino, kad tenka daryti kompromisus tarp dydžio/svorio ir galios. Į handbag'ą dėtis 2-2.5kg sveriantį notebook'ą nėra labai praktiška. Dirbti ilgesnį laiką su 10-11" netbook'o ekranu irgi nėra smagu. Ultrabook lyg ir yra per vidurį: pakankamai didelis ekranas, mažas storis ir svoris. Pats tas tampytis po visą pasaulį ir dirbti. P.S. Kokybę apsprendia nebūtinai gamintojas. Niekad nebepirkčiau Dell Inspiron, Lenovo ThinkPad Edge ar Asus pigienos. Bet pats pirkau HP ProBook (irgi kompromisas, bet kol kas viskas idealu) ir mielai imčiau EliteBook. Taip pat kažin ar spjaučiau į Acer TravelMate. Taip kad svarbu klasė ir į kokį segmentą taikoma.
Nukainotas 2012-02-24 11:03
Turiu Samsung nešiojamą komp., visiškai nekaista, pridėjus ranką prie ventiliacijos grotelių vargiai galima pajust šilumą. O DELL tai krosnis.
bix 2012-02-24 11:19
man rodos is delu, tai inspiron dar geresnis uz studio.. del aceriu, tai nieko nebesakysiu, nes labai didele antipatija jiems.. o isvaizda isvis pigi ir neskoninga.. tai kaip ir labiausiai is visu kompu nepatinka aceriai.. cituoju vieno zmogaus pasisakyma apie juos: "aceris? aj, cia tie kur luzta korpusai po poros uzdarymu".. cia taip leptelejo pries kokius 5 metus.. tarp kitko.. samsungai nors ir nera populiarus, bet kiek zinau jie gan puikiai atlaiko garantijas.. o siaip samsungo nenaudojes.. del nekaitimo tai sunku patiketi.. nebent tik wiena page atidares ar siaip kompas mazai apkrautas buna.. pvz pas mane daznai buna atidaryti 20 puslapiu per viena narsykle, per kita dar kokie 5.. daug extensionu ir per grease monkey skriptai kurie istisai atlieka matematinius veiksmus realiuoju laiku.. na ir softai siokie tokie.. del bendro vaizdo galiu pasakyti, kad siuo metu joks softas neijungtas.. tik skype su keleta aktyviu konferenciju.. na ir kaip visada pora browseriu.. siuo metu naudojama 3.72GB ramu is 4gb.. net susidomejau, kas tiek daug rija.. einu ieskot.. ir nustebau siek tiek.. safaris su 20 aktyviu page vartoja 840MB RAM, o firefox su 6 aktyviais vartoja 406MB + flasho pluginas 35MB (flashas tik pas technologijos.lt yra).. itunes 124MB, skype irgi 124MB.. na o toliau po 90 mb ir t.t. bet jei isjungus viska ir palikus tik browseri su pora page su isjungtais visais extensionais, tai ventiliatorius net neisijungia darbo metu.. draugui patarciau nepirkti acer ir hp.. kazkas klause kas tiems hp ir t.t. galiu pasakyt.. ju geri serveriai, bet ne laptopai.. jie buvo laptopams sudeja tik 1 metu garantija po vieno modelio broko.. kodel jis kelia antipatija daug kam? nes tada, kai mate jog padare broka, jie toliau prekiavo tais kompais.. save gerbianti imone turejo ne tik sustabdyti pardavimus, bet ir surinkti ka jau pardave.. o jie sedejo ir meldesi, kad tik neuzlinktu per garantija.. jei draugas pirktu toshiba, tai nepriestarauciau.. rekomenduociau tiktais lenovus ir dell.. o kur asus? juos rekomenduociau emigrantams.. kurie daznai keliauja ar gyvena skirtingose salyse.. nes asus garantija worldwide.. bet lietuviui geriau primest 100 lt ir ramiai gyventi su dell.. ilgiausia garantija tarp NB - 3metai ir tai yra puikus dell rodiklis apie kokybe.
Paprastas_zmogus 2012-02-24 11:44
Why not? http://yieldthought.com/post/1223928203 ... or-an-ipad
bix 2012-02-24 11:53
todel, kad reikia doko arba deklo ir bluetooth klaviaturos.. o programavimui softo nelabai yra kolkas.. o ir pavezti kokia eclipse ar xcode sunkiai sektusi..
HardAxe 2012-02-28 17:17
kiekvienas aušintuvo milimetras yra mažiau graso ir daugiau efektyvumo, nieko gero iš to mažinimo...