„Game Group“ uždaro šimtus parduotuvių, atleidžia 2 tūkst. darbuotojų  (1)

Kompiuteriniais žaidimais prekiaujančių „Game Group“ parduotuvių administratoriai dėl itin sunkios finansinės padėties nusprendė imtis nepopuliaraus, tačiau būtino sprendimo. Uždarytos net 277 parduotuvės, atleidžiami 2107 jų darbuotojai. Sprendimas bus įvykdytas dar iki šios savaitės pabaigos.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rinkos ekspertai pažymi, jog šios verslo kompanijos sunkumai gali žymėti ir visos tradicinės kompiuterinių žaidimų industrijos nuosmukį, kurį daugiausia lemia sparčiai populiarėjantys ir jau ilgą laiką daugiausia auditorijos sutraukiantys internetiniai žaidimai.

Po uždarymo Didžiojoje Britanijoje ir Airijoje vis dar lieka veikti 333 parduotuvės, kuriose dirba 2814 žmonių. Naujos patvirtintos taisyklės taip pat supykdys tuos, kurie turėjo palikę užstatus arba buvo įsigiję ar gavę dovanų korteles – jos nebegalioja, o pinigai negrąžinami.

„Game Group“ (dar vadinamos tiesiog „Game“) administratoriai teigia, kad tokių veiksmų teko imtis siekiant atstatyti kompanijos gerbūvį po ilgai besitęsiančių nesėkmių ir būti patraukliems potencialiems pirkėjams. Taip pat kompanija apgailestauja, kad buvo priversta atleisti darbuotojus ir žada daryti viską, ką gali, kad padėtų šiems žmonėms šiuo sunkiu periodu.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: games.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (1)