„Android“ OS iki 2016 m. pralenks „Windows“, mano analitikai

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

wolas 2012-04-01 18:23
Ryškiai nesupranti ką šneki, bet negalima kaltinti visur spaudoje figuruoja linux linux linux, o kad ten likę 90% distribucijos sudaro šiaip visoks softas ant GPL kodo spauda pamiršta. http://bellard.org/jslinux/ <-- va čia yra linux, o visos grafinės aplinkos KDE GNOME XFCE ir tt jau ne linux vadinasi, jos kuo puikiausiai gali veikti ir ant BSD kernelio.
Paprastas_zmogus 2012-04-01 21:37
O mes čia jau pradėjom iš kavos tirščių burti? Aš tau pasakysiu paprastą fakltą: VISI telefonai su WP7 turi pačią naujausią versiją
Evaldas 2012-04-02 10:23
Ne kavos tirščiai, o žvelgiant į visus aplinkinius elektronikos prietaisus. Ir kai ta versija viena arba dvi, tai normalu, kad dar turi naujausią. Po metų kitų situacija iš esmės keisis ir garantuoju, kad dabartiniai telefonai gali neatitikti kitų WP sistemos reikalavimų. Lyginai kaip pasensta ir dabartiniai Android telefonai.
Paprastas_zmogus 2012-04-02 10:48
Tai gal tu atidžiau pasižvalgyk. WP7 atnaujinimus yra gavę visi telefonai. Tarp jų ir tie, kurie buvo išleisti prieš DU metus. Apple išvis apie 3 metus supportina... Taigi ką tu čia pasakoji išvis su realybe prasilenkia...
Karvė 2012-04-02 18:06
Oi gražu žiūrėti, kaip Android fanboy'ai putojasi tokiam pačiam lygyje, kaip jų nemėgstami Apple fanboy'ai. Ir lygiai taip pat nesugeba pripažinti realybės, šiuo atveju kad Android yra visapusiškas bardakas. Beprasmiška su tokiais diskutuoti, jie ideologiniai invalidai, kaip ir tie, kurie vis pradeda aiškinti, kad Linux yra daug geriau už visas kitas OS (kai kam tikrai tinka, bet ne masiniam vartotojui). Kaip ir tie, kurie iki kokių 2008 nepripažino, kad egzistuoja kiti telefonai, išskyrus retardiškus (o vėliau atėjus Symbian - overcomplicated) Nokia. Android yra naujų laikų Nokia. Telefonų VW. Aš manau, kad jau greičiau Windows 8 iš Android pradės atiminėti planšečių rinką, o po to ir WP8 iš telefonų.