„YouConvertIt“ – svetainė „neturintiems su kuo failo atidaryti“  (1)

Šioje naujienoje aptarsime universalų internetinį (online) failų konverterį – svetainę „YouConvertIt“. Šis tinklalapis yra dar vienas interneto galimybes įrodantis atvejis. Tai programa, dirbanti su failais, paimtais iš vartotojų kompiuterių, ir keičianti į jiems priimtiną pavidalą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Jei dar prieš penkerius metus toks funkcionalumas žmonėms ir į galvą negalėjo ateiti, tai šiandien tokie įrankiai tapo tikrai patogūs. Jei vieni interneto portalai užsiima failų patikrinimu, ar juose nėra virusų, arba netgi teikia archyvų išpakavimo paslaugą, kodėl gi nepasinaudojus galimybe, kuri konvertuoja failą iš vieno formato į kitą? „YouConvertIt“ veikimas paprastas. Svetainė paima iš vartotojo nurodytą kompiuterio failą, konvertuoja į reikiamą formatą ir atsiunčią el. paštu pranešimą, jog konvertuotas failas yra prieinamas. Registruotis, o juo labiau mokėti už paslaugą nėra būtina, tačiau tuomet failo dydis turės būti ne didesnis, nei 60 MB, o per mėnesį galima konvertuoti ne daugiau kaip 1 GB. Iš esmės, to visai užtenka, jei dirbama su nedideliais video/audio failais ar dokumentais.

Nors internete yra nemažai panašių konverterių, daugeliui jų yra kur patobulėti, ypač kalbant apie darbo stabilumą ir palaikomų formatų rinkinį. Savo ruožtu, „YouConvertIt“ kol kas dirba kaip šveicariškas laikrodis, o palaikomų formatų skaičius tikrai nemažas (tai galima matyti iš aukščiau pateiktos nuotraukos).

„YouConvertIt“ sugeba konvertuoti dokumentus, vaizdus, vaizdo medžiagą ir net archyvus. Jei prisėdote prie svetimo kompiuterio, kuriame „nieko nėra“, t. y. nėra reikiamos programos, tačiau yra spartus interneto ryšys, galite pamiršti apie nemalonumus iš serijos „failo nėra su kuo atidaryti“. Dar yra galimybė pasinaudoti „YouConvertIt“ kaip „YouTube“ vaizdo klipų parsisiuntimo tarnybą, failų persiuntimo el. paštu talpyklą ir t. t. Aišku, čia jau menkniekiai, palyginus su pagrindine internetinės paslaugos funkcija.

Žinote daugiau naudingų panašių (ir ne tik) svetainių? Pasidalinkite informacija apie jas komentaruose!

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: