Rusija giriasi, kad jos naujasis naikintuvas Su-35 lenkia ir europiečių, ir JAV analogus

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

HAL9000 2012-04-11 08:39
"Rusija... lenkia... analogus " Na kaip man juokinga pasidaro kaskart Rusijos kontekste pamačius žodį ANALOGAI Kaskart prisimenu "Net analogov v mire". Įdomu, ar patys rusai žino, kad visas pasaulis juokiasi iš tų jų "net analogov v mire" pavyzdžių? Bet praktika rodo, kad tie rusiški "analogai" genda, trūnija, sprogsta, pasimeta orbitoje, tampa nevaldomi, krenta, ... (galima būtų tęsti ir tęsti apie mašinas, raketas, palydovus, lėktuvus).
pld 2012-04-11 09:39
Rusai puikiai zino apie savo padeti shalyje, vien per prezidento rinkimus tai matesi kad zmones nebepatenkinti savo gyvenimu ir valdzia, bet deja yra kaip yra, na o tokie pareishkimai tai propagandinio pobudzio, jie skirti isheiviams ish rusijos ir sheip rusofanams kurie degtine geria ish "granionu" stikliniu ir dar vis verkia kad prie "sovietu" buvo geriau.. na bent man taip atrodo..
Vaider 2012-04-11 09:54
Taip, sutinku su pld. Dabar geriau gyvent, kaimai nyksta, darbo nėra, vaikai daro ką nori, kalejime internėtas, tv, maitina geriau nei mokykloje, Lietuva baigiama išparduot, kas antras žodis keiksmažodis pas vaikus, kultūros nebėra. Va kaip geriau ne prie ruso.
marcaz 2012-04-11 10:18
Deja bet prasigerusiu/gerenciu kaimuose buvo ir yra daugiau (jei imsim gerenciu.negerenciu santyki). Banditai buvo ir tada ir dabar, tik "prie ruso" jie dar oficialias pareigas uzimdavo Jo jo, prie rusa, tai nebuvo keiksmu. Del kalejimu - ar buves bent vienam, ar turi bent viena pazistama ten pabuvojusi. NE, tylek subine suraukes. Varyk i Kuba, S.Koreja, Kinija, Irana, Sudana, Uganda, Somali - nereiks skustis, kad "prie Lietuve" ar "prie Putina" - blogai
Kirtiklis 2012-04-11 10:24
Aha, tokia betvarkę ir padarė prie ruso užaugusi karta. Alkoholizmas, girti darbe ir prie vairo, medikam kyšiai ir visoki "po blatu", ypač keiksmažodžiai - kuriuos išgirsta namie ir visi rusiški, po to kai kurie net nežino tikrosios reikšmės, galima ir toliau testi kokį "puikų" palikimą paliko SSRS. O į temą, tai jų naikintuvai lenkia ir Ateivių lėkštes, pamiršo paminėt.
Vaider 2012-04-11 10:24
Nebuvau nė viename, bet žinias žiuriu. Paverkė, kad nėra TV, atsirado TV. Dabar kažką dėl internėto verkia- irgi atsiras tuoj. Maitinimas žymiai geresnis nei mokyklose, daug kur tai girdėjau. Aš kaime gyvenu ir geriau matau, ką kaimams padarė nepriklausomybė. Nei darbo beliko, nieko. Ir žmonės prie ruso buvo draugiškesni, bet tau miesto gyventojui to nesuprast. Tada vogdavo, bet dabar dar labiau vagia.
immortallt 2012-04-11 10:38
Kaimuose darbo nepaliko... Ot kur nusikalbejo zmogus. Dabar tai zeme! Zeme buvo parduota ukininkams. Kas kaltas, kad jie nutare ta zeme parduoti ir prasigerti ? Be to visos salygos kaimams daug geresnes dabar. O kad nevercia jos dirbti, tai jusu pasirinkimas. Man nepatinka kai mane vercia kazka daryt, bet va savo darbu megaujuos. Kaip ir planuoju investuoti i ukininkavima stambiai, bet ne del to, kad kaimieciams prasigerusiems darba duot. Klausimas kada vogdavo labiau. Anksciau jei nevoksi, tai bendradarbiai apkaltins tave viesai, kad vagi ir i kalejima uzdarys, dabar jei vagi, vogi tyliai.
Sigitas.lk 2012-04-11 11:11
Jau kaikurie tai nusisnekat juodai Ir prie ruso, ir dabar buvo savu minusu ir savu pliusu. Prie ruso jokiu geju nebuvo ir vokdavo tikrai ne taip kaip dabar.. nes buvo lygybe, visi panasiai turejo, negalejai prisivokt tiek kad geriau gyventum uz kitus, nes kitaip kas nors paskus ir bus blogai. O dabar, visokie mafijozai gaunantys "minimumus" vilas statosi. Dabar gali nebijot sneket atvirai, visi lygus. Nors Labai nervina tokie dalykai, kad aukstai stovintys asmenys daznai buna Lygesni uz kitus. Odel naikintuvu, tai net patys amerikieciai pripazysta, kad rusu naikintuvai isdarineja tokius dalykus, kuriu amerikonai negali ir pats pirmas kur komentavo "genda trunija, krenta" pasidomek apie nauja tavo MYLIMIAUSIU amerikonu f22 raptor, turejo but isgirtas geriausias pasauly, o tik brokuota sudo kruva tapo.
kiesza 2012-04-11 11:47
Rusai visus karus laimi, nes turi geriausia gikluote, o vakarai teturi didelius pinigus ir dar didesnes skolas. Jai kiltu didelis karas tikrai statyciau uz ta bloka kuriame kariauja rusija. O del gyvenimo rusijoje tai ten i paprasta zmogudemesys ne itin kreipiamas, bet sportininkai ten gyvena kaip karaliai, gali netureti diseliu gabumu, zaisti 5 lygoi ir tu vistiek gyvensi geriau uz vidutines poajamas gaunanti rusa, o, kad valdzioi betvarke tai ji visada pas rusus buna. Cia manau ne propaganda, o daugiau reklaminis triukas norint padidint pelna, o kieno naikintuvai geriausi manau niekada neisvysim
Arthuras 2012-04-11 11:52
Iš kai kurių komentarų akivaizdžiai matosi SSRS padaryta žala.
Windas 2012-04-11 11:59
ziuriu visada ten kur tema apie rusija ishlenda SSRS garbintojai kaip grybai po lietaus jie uzuodzia tokius straipsnius gyvenimas jau toks.. kad mes nekenciam rusu del politikos. na ir daugumos zmoniu poziurio i viska.. pvz korupcija. Bet nevisi rusai blogai.. o ka kalbet apie paneles.. cia zmogus kaip ka ishsivaizduoja. pvz... kiesza sako statytu uz rusus.. na kaip cia pasakius.. jei del karo tai gal but.. nes jiems nusipjauti ant zmoniu ir siuncia kaip mesas (bent jau istorishkai zvelgiant) o del gyvenimo budo.. ash geriau rinkciausi USA.. taip taip.. zinom kad ten irgi nieko gero.. bet pripazinkim jos draugams (salims kurios gerai sueina su ja) ir jos pilieciams visai neprstai sekasi gyventi kiek ekonomiskai ir visa kitka. + dar kiesza sako pas rusus sportininkai gerai gyvena... tikriausia amerikoje blogai? o futbolininkai ispanijoj ar Uk blogai gyvena? visur yra tu minusu ir pliusu bet ziurint i zmoniu gyvenimo kokybe renkuosi vakarus arba siauriecius
Fikcija 2012-04-11 12:15
Kam cia gincitis,naikintuvai gal ir neblogi ,bet kol nera pardavimo kontraktu su uzsienio salim anksti juos girti.O blogiausia ,kad ju gamyba rusijoje velniskai leta, nebent rusai isileistu uzsienio kapitala .
technologas 2012-04-11 12:23
galima pasiskaičiuoti sportininko-profesionalo vidutinį atlygį. Apie 1500 litų. Prieš kelis mėnesius su baltaruse šnekėjau, kaip jinai džiaugėsi, kad giminaičiai rusai atvažiavę giria, kad pas juos sutvarkyti keliai, apdirbti laukai. Žinia, Rusijoje keliai - vėžės, na, Baltarusijoje jie vietomis kaip po aviacinio antskrydžio, šiek tiek geresni. Patys baltarusiai sako, kad nors pas juos atlyginimai nelabai dideli, Rusijos kaimuose padėtis ekonominė ir socialinė - dar blogesnė. Todėl jie nieko doro nesugeba pagaminti, vien tik eksportuoja žaliavas. Nėra tos darbo kultūros. Jei daiktas sudėtingesnis nei atsuktuvas - jau rusai neabejotinai broką padarys.
Kirtiklis 2012-04-11 12:38
Kokius karus laimi? Gal konkrečių pavyzdžių turi kur Rusai laimėjo? Aha, vargšai Vokiečių, Ispanų, Portugalų,Anglų,Prancuzų futbolininkai, krepšininkai ir .t. Ir yra faktas kad eilinis Rusijos žmogus tikrai prastai gyvena.
manciukaz 2012-04-11 12:41
nesutikčiau, pažėk rusu nelaimes skrendant i kosmosa ir palygink su amerikiečiais, skaičiai labai panašus rusai, net šiek tiek lenkia usa, dar ak 47 patikimiausias ginklas visu laiku, kariniai lėktuvai taip pat geri ypač šitie... aišku mašinu tai nesugeba rusai gamint...kaip ir amerikiečiai
Simplicity 2012-04-11 12:45
Ne tik važiuojančių mašinų, bet ir kitų: šaldytuvių, skalbyklių, dviračių ir t.t. Nesuprantu tos meilės Rusijai ir sovietų sąjungai. Aš dar pamenu kaip tais laikais man, vaikui, plombyras su trupučiu migdolo drožlių buvo didžiausia šventė (plombyro būdavo sunku parduotuvėse gaut). Pamenu ir stovėjimą eilėj prie pieno produktų ar mėsos parduotuvių. Tos supuvusios sistemos padariniai iki šiol jaučiami. Kur bepasisuksi, visur kyšininkavimas ir korupcija. Kam per keturiasdešimt išvis nesupranta kaip galima neduot gydytojui ar policininkui. Tie patys „per keturiasdešimt“ tarnautojai nesupranta kaip pilietis gali drįst neduot.
pld 2012-04-11 13:08
93metais spalio 4 ryte rusijos armijos tankai vs rusijos baltuosius rumus 1:0
mnv 2012-04-11 14:37
Keista, prie ruso taip gerai buvo, bet kazkodel viskas, kas siandienineje lietuvoje yra blogo - ruso palikimas. Net ne vien socialine prasme, bet ir ekonomine. Jei lietuva butu buvusi laisvos rinkos salygomis visa ta okupacijos laikotarpi, tai gyventumem kaip vakaru europoje. Ar tada butu verkianciu, kad reikejo eiti i SSRS, nes "prie ruso butu geriau"?
marcaz 2012-04-11 15:02
Esu gyvenes ir kaime ir mazam miestely, dabar gyvenu sostinej - todel viska man suprast
Rukis 2012-04-11 15:05
Jūs negalit pakeisti rūšies, žmonės. Jei kai kurie iš čia komentuojančių gimė Homo-Sovietikus tai ir liks Homo-Sovietikus. Čia nieko nebepakeisi.