„Intel“: 2012 m. pasirodys mažiausiai 75 „ultrabookų“ modeliai

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Kunigelis 2012-04-12 22:24
Klausimas kam tiek daug? 75 modeliai tai iting didelis pasirinkimas + jau dabar esamu rinkoje gan nemazai sudejus visus modelius gausis virs 100(netikrinau fakto,tad teigiu tik teoriskai paskaiciaves). Pasirinkimas milziniskas + kitu firmu Bookai. Su tokiu skaiciu pardavejas itin apsunkina pirkejo pasirinkimas nes visko tiek dag nezinai kuri net issirinkt.
Uogienius 2012-04-13 10:59
Nesuprantu žmonių žadančių ultrabookams šviesų rytojų. Yra maža dėžutė su smegenais. To ir užtenka. Tada laidais, ar bevieliu jungi klaviatūrą, monitorių, pelę. Reikia vieno įrenginio, imi planšetę, reikia su klaviatūrą, jungi, prie jos klaviatūrą. Arba ant stalo jau statai normalų nešiojamą ar PC. O vaikštant, kaip tu padirbsi su tuo ultrabooku.
Smėlis 2012-04-13 11:10
O aš nesuprantu planšetės. Ir? Man reikia visada turėti klaviatūrą, patogiu kampu stovintį ekraną ir tuo pačiu mažą svorį ir mobilumą. Ar tu siūlai man lėktuvu dar ir klaviatūrą su išoriniu monitoriumi tampytis?
red 2012-04-13 16:51
ultrabook'ai tėra nešiojamų kompų evoliucija. Apie stacionarius (kur kvadratinės didelės dėžės), tai išvis patyliu, tokiu kompu nesinaudoju daugiau, kaip 15 metų.. Bet jau geriau toks nei 17" nešiojamas.. Nepriimkit asmeniškai, bet pagalvojęs apie didelį stacionarų kompą, tai taip ir matau iškart Linux arba windows xp operacines sistemas.. Nieko čia blogo, tiesiog matosi, kad žmogus arba mažai naudojasi kompu arba gaili pinigų.. Aš daug laiko praleidžiu prie kompo ir noriu prie jo jaustis morališkai patenkintas, apsuptas komforto, patogumo ir žinoma efektyvumo. Įsivaizduokite, kaip pasijustum prisėdę prie CRT ir kaip jaučiatės sėdėdami prie tikrai kokybiško monitoriaus.. Beprasmiškas ginčas. p.s. galit net nestumti ant ultrabook kompų, nes su laiku visi nešiojamieji bus ultrabook'ai..