Nuo šiol "Google Wave" – oficialiai uždarytas  (2)

Darbas prie šio projekto prasidėjo dar 2007 metais, o oficialiai "Google Wave" debiutavo 2009 metais kaip eksperimentinė ir universali komunikacijos priemonė, apjungusi tokias funkcijas, kaip elektroninis paštas, trumpųjų žinučių perdavimo sistema, pokalbių kambarys, forumas, Wiki ir t.t.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Be to, buvo palaikoma funkcija bendrai redaguoti dokumentus su integruota versijų valdymo sistema ir socialinio tinklo organizacija. Iš pradžių galimybę registruotis ir dirbti Google Wave turėjo galimybę apie 100 000 vartotojų, kuriems buvo leista pasikviesti savo draugus ir pažįstamus. Iš esmės, sistema buvo šiek tiek panaši į smarkiai išplėtotą "GMail".

Neribota "Google Wave" prieiga prasidėjo 2010 m. gegužės 19 d., tačiau jau po trijų mėnesių "Google" pranešė, jog pristabdo savo „vaiko“ veiklą, tačiau tarnyba bus palaikoma bent jau iki metų pabaigos.

Turbūt ne vienam internautui gaila, jog nuo šiol "Google Wave" galutinai nutraukia savo veiklą. Tiems, kurie vis tik yra susidomėję šio projekto naudojimu, jis vis tik bus prieinamas per "Apache Software Foundation", kur "Wave" palaikymas tęsiamas nuo 2010 metų. Beje, rezultatą galima matyti interneto puslapyje Wave In A Box.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (2)

Susijusios žymos: