Oficialiai patvirtinta, jog Nikon D4 ir D800 turi problemų  (2)

Japonų kompanijos Nikon padalinio Jungtinėse Valstijose atstovai patvirtino, jog aukščiausios klasės veidrodiniai fotoaparatai Nikon D4 ir D800 turi rimtų problemų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pranešama, jog kai kurie iš minėtų fotoaparatų gali laikas nuo laiko „pakibti“ ir nebereaguoti į vartotojų veiksmus, o atstatyti darbingumą galima tik visiškai perkrovus šios DLSR, išimant bateriją.

Kol kas Nikon specialistai negali pasiūlyti šios problemos sprendimų, nors kaip tvirtinama, darbai vyksta pilnu tempu. Kaip laikiną priemonę Nikon siūlo atjungti ekrano opcijas Highlights ir RGB Histogram per submeniu Playback Display Options, į kurį galima patekti per meniu punktą Playback. Be to, japonų kompanijos atstovai praneša vaizdo ieškiklių problemas, kurių turi nedidelė fotoaparatų Nikon D800 partija.

Priminsime, jog visai neseniai kompanija Nikon paskelbė, jog atšaukia kai kurių fotoaparatų baterijas, o pastaroji priemonė susijusi ličio-jonų akumuliatorių serija EN-EL15, kuri naudojama Nikon D7000, D800E ir Nikon 1 V1. Be viso kito, dar vienas gerai žinomas japonų gamintojas Canon praėjusį mėnesį pripažino savo naujausio veidrodinio fotoaparato EOS 5D Mark III viršutinio LCD ekrano problemą: pastarasis sugeba praleisti šviesą, o tai gerai pastebima ilgų ekspozicijų metu.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (2)