Paviešintos išmaniojo telefono „iPhone 5“ korpuso dalys  (28)

Į internetinio portalo 9to5Mac žurnalistų rankas pateko fotografijos, kuriose matyti naujojo „iPhone“ korpuso dalys. Iš jų galima drąsiai spręsti apie pokyčius, jų komponuotę ir specifikacijas, kurias turės „iPhone 5“, lyginant su jo pirmtaku „iPhone 4S“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pradėsime nuo to, jog išmanusis telefonas (jei tai nėra tik dar vienas „iš gandų gimęs fotorobotas“) gaus daug didesnį ekraną, kurio įstrižainė turi siekti 4“, tačiau pasikeis tik ilgis, o plotis liks nepakitęs. Ekrano raiška, šaltinio teigimu, bus 1136×640, jei tik „Apple“ nesugalvos įdiegti kažką panašaus į tai, ką gavo trečiosios kartos „iPad".

Korpuso galinė sienelė bus pagaminta iš aliuminio. Tarp kameros ir blykstės galinėje korpuso sienelėje atsiras dar vienas „langelis“ – greičiausiai ten bus įtaisytas papildomas mikrofonas. Priekinėje dalyje kamera bus patalpinta viršuje centre, virš garsiakalbio. Niekur nedings ir įprastas mygtukas „Home“.

Apatinės korpuso dalies šoninė dalis seniai diskutuojamą kompaktiškesnę jungtį. Be to, čia taip pat įdiegtas ir lizdas garso aparatūrai prijungti. Naujojo „iPhone“ garsiakalbiai atkurs garsą švariau ir garsiau, nei jo pirmtako. SIM kortelės formatas atitinka šiuo metu naudojamam micro-SIM. Bent jau tai būdinga bandomajam „iPhone“ egzemplioriui. Tikimasi, jog šios penktos kartos „iPhone“ bus pristatytas iki šių metų spalio, todėl laiko naujų charakteristikų apsvarstymui dar yra labai daug (tiek mums, tiek ir pačiai „Apple“ kompanijai).

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(1)
(1)
(0)

Komentarai (28)

Susijusios žymos: