Pristatytas išmanusis telefonas "LG Optimus L5"  (0)

Kompanija "LG Electronics" pranešė, jog greitu metu debiutuos naujas išmanusis telefonas "LG Optimus L5". Europos rinkos "L-style" linijos atstovas turi pasirodyti jau šį mėnesį. Šis modelis pasižymės NFC technologijos ir dviejų SIM kortelių palaikymu, tačiau kai kurios jo funkcijos gali kisti priklausomai nuo regiono, kuriame jis bus platinamas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Išmanusis telefonas iš pradžių pasirodys D. Britanijoje, Vokietijoje ir Prancūzijoje, vėliau Artimuosiuose Rytuose, NVS šalyse ir Azijoje, o vėliau galiausiai persikels į Centrinę ir Pietų Ameriką. "LG Optimus L5", gamintojo teigimu, turi gana stilingą korpusą, kurio storis neviršija 9,5 mm, taip pat 4“ įstrižainės ekraną su gana kuklia HVGA (320х480) raiška. aparatinės platformos pagrindą sudaro vieno branduolio "ARM Cortex-A5" architektūros MSM7225A procesorius, dirbantis 800 MHz taktiniu dažniu. Iš kitų specifikacijų galima paminėti 4 GB duomenų kaupiklį, kurį galima praplėsti "microSD" atminties kortelės pagalba (iki 32 GB talpos), 5 MP raiškos kamerą su auto fokusavimo galimybe ir LED blykste, 1500 mAh talpos bateriją. Matmenys – 118,3 x 66,5 x 9,5 mm. Operacinės sistemos vaidmenį atlieka "Android 4.0 Ice Cream Sandwich".

Galima paminėti, jog skirtinguose regionuose šis išmanusis telefonas gali turėti skirtingą funkcionalumą: tai ir dviejų SIM kortelių palaikymas (tik Azijos, NVS, Artimųjų Rytų ir Lotynų Amerikos regionuose), NFC "Tag & Play" (Europoje ir Šiaurės Amerikoje). Be to, įrenginyje bus įdiegta "QuickMemo" funkcija, kuri leis daryti žymas tiesiai išmaniojo telefono ekrane – be būtinybės atidarinėti specialias aplikacijas. Tiesa, kol kas nedetalizuojama, kiek stipriai funkcionalumas gali skirtis skirtinguose pasaulio regionuose.

Nors gamintojas rekomenduojamos LG "Optimus L5" kainos nepatikslino, tačiau įvairių regioninių padalinių puslapiuose telefoną jau galima rezervuoti, o jo kaina sudaro apie 840 lt.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(1)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: