„Acer“ įkūrėjas pataria „Microsoft“ užsiimti savo reikalais

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

g3n1us 2012-07-09 15:25
Heh. Aš tai priešingai nei Acer, džiaugiuosi. Apple produktai įrodo, kad daug geresni įrenginiai gaunasi, kai ta pati įmonė "gamina" ir softą, ir geležį. Be to MS patys pastatė save į įdomią padėtį su savo Windows 8. Jei gamins ir kompiuterius, tai galės pigiau pardavinėti OS... Nes kol kas su savo windowsų kainom į planšečių verslą įeiti bus labai sunku. Ypač po Google Nexus 7 pasirodymo už beveik savikainą. O jei dar pasitvirtins gandai, kad su nexus 7 pasirodys ir mini iPad, kuris kainuos tiek pat, tai MS šie žingsniai gali reikšti mirtiną smūgį planšečių rinkoje, o OS skirta būtent jiems. Mano manymu, kad MS šiuo metu, tai geriausias žingsnis.
Tomsonas1 2012-07-09 17:02
Šiaip ateityje, manau turėtų išpopuliarėti kažkas panašaus į Asus Padfone + Ubuntu for Android. t.y. telefonas - planšetė - pilnavertis nešiojamas kompiuteris viename, kuris telefonu ir planšetei naudotų mobilią OS o pajungus klaviatūrą ir didesnį ekaraną pasipildytų kažkuo artimesniu standartinių kompiuterių UI.
g3n1us 2012-07-09 17:15
Nevisai norėčiau sutikti, nes asmeniškai pats labai skeptiškai žiūriu į tai. Juk negali visiems patikti ir planšetė ir telefonas. Ateitis manau bus tų kurie padarys geriausias sinchronizacijas tarp telefonų, planšečių, kompiuterių ir televizorių. Juk planšetės ir telefonai gali būti puikiais valdymo įrankiais, o ypač planšetės, jos neprivalo būti tik naršyklės ir advanced skaityklės.