Google nori pasaulyje „Įteisinti meilę“

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

MrT 2012-07-11 01:09
Gėda, kad vis dar tokie homosovietikus egzistuoja ir tarp jų reik gyvent. Tegu ir pakliūna tie vaikai. Aš vistiek juos mylėsiu, nes nieko nepakeisi. Negi tu į gatvę savo vaiką išmestum? Jei taip tuomet nežinau kas tu per žmogus ir kas per moralė, nors matos iš pasisakymo, kad moralės nerasta.
faktas 2012-07-11 01:27
, be abejo visi pedofilai, kaip ir bet kokie kiti prievartautojai turi būti patraukti baudžiamojon atsakomybėn! Apie kitus variantus negali būti net kalbos! Tačiau šitame tyrime yra daug loginių klaidų. Biometrinės analizės atliekamos visai kitaip. Kaip suprantu, čia labai didelės apimties mokslinis tyrimas, bet rezultatai apdoroti taip pat, kaip tai daro pirmakursiai socialinių studijų studentai savo kursiniuose darbuose. Ištrauk man tuos duomenis, kur kiekvienas vaikas būtų susietas su konkrečiu pedofilu ir kitais tekste minimais duomenimis, ir aš profesionaliai apskaičiuosiu,kaip ten yra iš tikrųjų. Viską įvertinsiu skirtingais statistiniais modeliai. Statistika man beveik hobis! Ne veltui sakoma, kad yra trys meno rūšys: melas, vardan gėrio, vardan blogio ir statistika. (-:
Andriusste 2012-07-11 08:28
Jeigu nesutinkate su kažkuo, tam turi būti argumentai, ir iš jų susidaromas kitų požiūris apie tave.
Paramotoras 2012-07-11 08:28
Tai kad niekas ju neskriaudzia ir puikiai priima iki to momento kok jie nepradeda saukti as gejus ir man prasau spec salygas. Jei darbuotoju atrankoje is 100 zmoniu bus vienas gejus o atrinkines tris zmones ir neduok dieve jei tas spavotas nebus isrinktasis jis sauks jog ji skriaudzia. tiap pat jei tu pereisi per miesta pasuplikis busi nubaustas uz viesos tvarkos pazeidima, taciau jei tai bus netradicines orientacijos tai jau bus teisiu pareiskimas. ir daugiau tokiu nesamoniu. tarp mano pazystamu yra tokiu zmoniu ir niekad jie nesake jog kas nors juos skriaudzia ar pan. tiesiog gyvena ir nerekia plika sikna ant gatves jog mane skriaudzia.
Tadikas 2012-07-11 08:42
http://www.youtube.com/watch?v=j-DBvT-Kf28
afor 2012-07-11 09:32
salyse kur pyderai iteisinti, ju kasmet vis daugeja, ir jaunieja ju amzius. nenustebciau, jei po poros metu jau ir mokykloje butu itrauktos privalomos pamokeles apie pyderu saugu seksa. kartais pagalvoju, ar tolerojant pyderus mes neiteisinam pedofilijos? juk per reklama pyderai ir dauginasi, kai visokie jaunuoliai neapsisprende lenda kur nereikia, per savo nesubrendima. tokiu budu pyderam uztenka subiniu, ir jie nebe*isa vaiku parkuose. o gal tai ir bus sprendimas!? nes manau dauguma pyderu, linke i pedofilila, del per didelio subiniu konkorencingumo tarp pyderu
Gnostic 2012-07-11 09:46
Yin: moteriska energija Yang: vyriska energija Kai vyras turi perdaug Yin, tada patampa moterisku ir ima ieskoti vyriskos energijos, kad kompensuotu yang trukuma. Dar graziai tariant - patampa vampyru, nes iesko is kieno nusiurbt. Tas pats su moterimis, kurios patampa perdaug vyriskos. Tokie zmones energetine prasme yra paprasciausiai ligoniai, kuriems reikia atstatyti savo energiju pusiausvyra. Bet visokie tolerastai ir siaip neispruse liberalai nori visuomenei iteigti, jog tai normalu. Tie zmones kencia ir jiems reikia pagalbos, o ne sakyti, jog tai normalu ir versti susitaikyti su savo liga. Ypac kai tai yra lengvai pagydoma.
MrT 2012-07-11 10:30
Energija Esu kalbėjęs ir dirbęs su gėjais ir patikėk - jie kenčia tik dėl tokių protiškai atsilikusių kaip tu. Fiziškai ir psichologiškai jie yra sveiki.
Andriusste 2012-07-11 10:35
Gnostic - pirmyn užpantentuok gydimo būdą(kurio pasaulis matomai nežino), gausi nobelio premiją, būsi vienas žinomiausių žmonių pasaulyje.
Paramotoras 2012-07-11 10:37
Jemalas 2012-07-11 11:06
Ketleris 2012-07-11 12:52
žinai nes dirbai su jais.... O žinai kiek jie ilgiausiai išbūna poroje? Žinai kiek jie per gyvenimą pakeičia partnerių, žinai kokios orgijos yra keliamos, ar bent įsivaizduoji kas būna tokiam žmogui ties 50 metų? Tada ne žibutes rankioja o eina prieš įstatymą. Apie tokių žmonių savijautą pasidomėk kaip jie jaučiasi psichologiškai. Pradedant nuo 25m. Ir tik nereikia lia lia, parodyk gėjų porą, dešimt metų kartu esančius.
kionig 2012-07-11 13:26
Prašom, įrodymus į sceną, kad tai nenormalu. Homoseksualizmas nepripažintas kaip iškrypimu. Užuot, tuščiai reiškęs čia savo "išprususią" nuomonę, gal paieškok įrodymų, o ne Palmiros horoskopus apie feng šui ir kvailas energijas sapaliok
Varnagas 2012-07-11 15:47
Niekuomet nesigilinau į duper ateistų įstatymus ir biblijas kuo jiems tikėti negalima, bet nu gaila. Nesuvokti ir neįvertinti Jin Yang priešybių filosofijos, kuri taip akivaizdžiai galioja ir tarp visų gamtos reiškinių, ir paprastų fizikos dėsnių, ir visatos virsmų??? Kaip šitaip galima? Nejaugi filosofija taip uždrausta turbo ateistams kaip per daug akiratį ir mąstymą praplečianti tobulėjimo priemonė? Atmetus visas menamas energijas ir kitus ateistams nepriimtinus dalykus rytų filosofijose yra tiek daug išminties per tūkstantmečius sudėta, kad tik skaityti ir dėkoti, jog kažkas nepagailėjo ja pasidalinti. Žinoma jaunimas yra nedėkingi nesubrendę veltėdžiai, visada buvo ir bus, išmintis jaunimui ne rodiklis, ponas face-palm-ira. Čia daug kas buvo paremta ir evoliucijos teorija. Bet galbūt tamsta (ir visi skaitovai) esat ne tik ultra ateistas, bet dar ir koks nors krecioništas? Jeigu taip, tai be reikalo šitai rašiau. O į tikslią temą, tai +1 Google'i už atviro mąstymo iniciatyvą.
faktas 2012-07-11 17:22
Be abejo, Rytų kultūrų tradicijos buvo ir tebėra labai svarbios tų kultūrų raidai. Mistinei energijai nebūtina egzistuoti, kad ji galėtų veikti. Dievas yra puikus to pavyzdys. O lytinis dauginimasis tikrai nesusijęs su jokiom, žmonių sukurtom, energijom, nes evoliucija jį "išrado" labai labai seniai... Tiesiog lytinis dauginimasis yra daug efektyvesnis nei nelytinis.
sigitas69s 2012-07-11 20:20
Ir jie man netrugde- kol isskirtiniu teisiu nepradejo reikalauti, savo klubu steigti ir pazistamu sunus verbuoti, ir kad juos apsaugotu valstybe 200 000 Lt. skyre ir tolymuju reisu vairuotojai susidure su jais Olandijoje, Belgijoje ir t.t.
exx 2012-07-11 21:48
google kampaniją „Įteisinkite Meilę“ - tai o pedofilai, zoofilai, nekrofilai, - jie gi irgi myli, tai kaip suprast: kur meilė - kur nemeilė!? gėjais negimstama o tampama, nieko čia natūralaus nėra. net pradininkas S. Freudas kaip galėjo sukosi bet rašė, kad jo hipnozių seansuose paaiškėdavo, jog vyras tokiu tapo. kodėl dabar mokslininkai klastoja duomenis? (gitleris pirmas sugalvojo, kad kuo didesnis melas, tuo žmonėms sunkiau pakelt mintį kad juos gali taip niekšiškai mulkinti) kodėl retas gėjus pripažins, kad tapo dėl sutrikimų vaikystėje, o didesnė dalis gėjų dėl pasileidimo suaugus? dėl šito nežinojimo gėjų skaičius augs geometrine progresija, kaip ir venerinės lygos. visur propaguoja laisvą elgesį, žmonės daro kaip kine, tik kokios po to bėdos, tai kine nerodo. nuvažiuokit į tuos regionus, kur nemažai gėjų ir pamatysite kaip jie ramiai sau gyvena. iš pradžių nori savo paradą parodyt, po parado bus ant kiekvieno kampo dar kietesni paradai vien tai, kad gėjai keičia partnerius kaip pirštines, ką sako? visur pasileidimo propaganda, o žmonės gi patys negalvoja, tik ką perskaito vadovėlyje ir mass medijoj pamato tas ir 100% tiesa. o nepageidautina info, net akivaizdūs faktai ir statistika apie šios dalykus netoleruojami - kodėl? todėl nieko nežino ir rėkia HOMOFOBAI HOMOFOBAI pagalvokit - ar gimsta pedofilai? o gal kurie prieš yra užsliepti pedofilai?
faktas 2012-07-11 22:11
Tu visai nupušęs, ar ką??? Nori pasakyti, kad normalus vyras staiga ims ir pradės jausti potraukį kitam vyrui dėl pasileidusio gyvenimo būdo (padidėjusio seksualinio aktyvumo)?
kionig 2012-07-11 23:13
Tamsta, kai skirsi homoseksualizmą nuo pedofilijos, tada galėsi daryti išvadas, nes pasikartosiu, kad homoseksualizmas nėra pripažintas kaip iškrypimas.
MrT 2012-07-11 23:24
Pedofilija yra nusikaltimas, nes vienas asmuo yra nepilnametis ir mylėjimasis su juo yra draudžiamas įstatymų. Normalios oriantacijos žmonės irgi keičia partnerius kaip kojines, nežinau, ką tai sako. Gal kad moralės normos peržengtos? Negimsta pedofilai, jais tampama, bet kaip sakiau jie yra įstatymų pažeidėjai, o gėjai ne. Manau jei atsirastu tolerancija nebebūtu jokių paradų ir pan. Paskaičius susidaro vaizdas jog ims visi ir staiga pavirs gėjais, nes vyram motėrys per tiek metų atsibodo, reikia egzotikos.