Google visiškai baigėsi Nexus 7 su 16 GB kaupikliu atsargos  (3)

Iki šiol buvo manoma, jog maksimalia paklausa pasižymės Google planšetinio kompiuterio Nexus 7 versija su 8 GB duomenų kaupikliu, kadangi vartotojams ji kainuoja $199, tuo tarpu už papildomus 8 GB reikėdavo dar primokėti $50.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vis tik, kaip tvirtina The Guardian, kompanija Google galėjo šiek tiek apsirikti su paklausos planavimu, tokiu būdu, Nexus 7 versija su 16 GB kaupikliu tapo deficitine preke.

Bet kokiu atveju, per el. parduotuvę Google Play vartotojai daugiau nebegali užsisakyti Nexus 7 versijos su 16 GB duomenų kaupikliu, kadangi jų sandėliuose daugiau niekas nebeturi. Norintys šios versijos, turi palikti paraišką, ir kai tik atsiras nauja šių įrenginių partija, jie automatiškai bus informuoti el. paštu. Tiesa, mažmeninės prekybos tinkluose situacija atvirkštinė – deficitu tapo Nexus 7 su 8 GB kaupikliu, kadangi čia ši modifikacija daug rečiau. Vyresnioji Nexus 7 versija yra naudingesne tuo atžvilgiu, jog suteikia galimybę daugiau užsidirbti.

Akivaizdu, jog Google tikėjosi, kad el. parduotuvės Google Play klientai naudosi „debesų“ talpyklomis ir jiems nereikės planšetinio kompiuterio su didele lokalaus kaupiklio talpa. Vis dabar galima daryti išvadą, jog vartotojai linkę sumokėti daugiau už papildomus 8 GB ir viską nešiotis su savimi. Beje, jau dabar eBay aukcionuose galima įsigyti Nexus 7 16 GB versiją nuo $300 iki $400 (spekuliantai nemiega). Kada bus atnaujintas Nexus 7 versijos su 16 GB kaupikliu tiekimas per firminę Google el. parduotuvę, duomenų kol kas nėra.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (3)