„Nokia“ – lyderis tarp „Windows Phone“ išmaniųjų telefonų gamintojų

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

TomasS 2012-08-24 12:07
Tai gal parašykite kiek tas WP užima bendrame kontekste? 5%? 7%? Kad būtų aišku, apie kokį mizerį čia kalbama. O šiaip čia viešųjų ryšių užsakomasis straipsnis ir tiek. Perfrazuoti galima taip: „bankrutuojanti Nokia vis daugiau savo telefonų parduoda su 12 metų nieko įspūdingo neparodžiusia ir rinkos nesudominusia Microsoft operacine sistema telefonams“. Paskutiniu metu nusipirkę Nokia/WP tampa tiesiog pajuokos objektu.
mch0lic 2012-08-24 13:22
. Jei gerai užmačiau tai lyg ir 5.2% šiais metais. Prognozės irgi neblogos ir jos turi pagrindo, nes Microsoft su Nokia sukurs tokia pačia eko sistemą kokia šiuo metu turi Apple, tik skirtumas tas kad Microsoft'o produktai yra kur kas populeresni nei Apple. Kitas dalykas neseniai pasirodžiusi informacija rodo, kad Nokia Asha produktu linijai sekasi neblogai, kas vėlgi geros žinios kompanijai. Na ir pabaigai, tos bankrutavusios kompanijos akcijų kaina kyla nuo liepos mėnesį pasiektų žemumų ir vakar pasiekė 3.2USD už akcija kas yra berots 3 mėnesių aukštumos.
andriulis 2012-08-24 13:24
Eik tatuiruote pasidarysi android ar apple, nes turint nokia su wp tampi pajuokos objektu nebent tarp mazvaikiu kurie prisisiunte programeliu su kalbanciom karvem giriasi kokia ju "apps" parduotuve "turtinga" visokiausiu sudu.
faktas 2012-08-24 14:13
Šitas grafikas beprasmis. Į duomenis reikės atsižvelgti ne anksčiau nei kitų metų viduryje. Nujaučiu, kad iki tada aš ir pats būsiu prisijungęs prie W8. (-:
sigitas69s 2012-08-24 22:44
"Tapo žinoma, jog šios kompanijos rinkos dalis "Windows Phone" išmaniųjų telefonų segmente sudaro 59%.Šis rodiklis – tai geriausias rezultatas"- gal šis segmentas ir išgelbės juos. Nieko prieš WP neturiu, bet mane jie nuvylė. Žaidžiau savaite su WP7- patiko, bet programa man reikalinga iš WP6,5 neveikė. Ir kurėjai nepritaikė programos, bet sukurė Android'ui. Čia ir yra šnypštas.