FTB uždarė didžiausias nelegalias „Android“ programų parduotuves

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

w00xer 2012-08-28 08:11
jeigu einam link to, kad nelieka nieko nemokamo... http://memesters.com/images/items/dontWant2.png DD
mygatukas 2012-08-28 08:32
Kas ieško, tas randa Šiaip ne milijonus tos programos ir kainuoja.. Bet manes net netraukia tos mokamos. O gerų mokamų programų galima atsisiųst ir legaliai nemokamai, nes kūrėjai jomis pasidalina patys.
bullka 2012-08-28 09:28
Keista, bet Sygic, PocketCloud, Titanium Backup Pro, Endomondo, Tapatalk ir krūvos žaidimų autoriai už dyką dar nedalino Šiaip pritariu. Ne karvę tekainuoja tos aplikacijos.
Shinigami 2012-08-28 09:45
Kaip tai suprasti? Ar tu nemokamas programas nelaikai programomis? Nemokamu programėlių oficialiose programėlių svetainėse yra tūkstančiai, gal net daugiau nei mokamų. Jei nemokamomis programomis vadini tik piratines programas, o iš tiesų nemokamų net nematai - tai siūlyčiau užsukti pas psichologą
obuglas 2012-08-28 10:18
Endomondo yra ir nemokama versija. O visą funckionalumą ką turi ir mokama galima matyti - pasijungus į endomondo svetainę. Taigi jeigu gyvybiškai nebūtina galima išsiversti ir su nemokama. Aišku yra tikrai gerų nemokamų alternatyvų ir su visu Endomondo Pro funkcionalumu
kwest 2012-08-28 11:18
Fuck the police!
w00xer 2012-08-28 20:29
Whaaaat? DDD per daug prianalizavai cia mane , todel manau paciam pas psichologa uzsukt reik cia buvo hiperbolizuotas bajeris, kadangi ryskiai einama link to, kad butu kuo maziau skleidziama nemokamu apsu ar muzikos, uz kurias realiai reikia moketi, kovojama su visokiais krekeriais ir hakeriais kurie ta turini nelegaliai platina. O siaip nesu pries mokama turini, mielai uz ji mokeciau. Atleiskit jei nesu pilnai su viskuo susipazines, bet dazniausiai jei nori ka nors pirkt, reikia VISA korteles, kadandi naudojuosi visa electron (kiek teko susidurti, tai daug kur "online shopingui" netinka). Todel man zymiai maziau vargo ieskot nulauztos ar nelegalios programos, nei imtis naujas korteles ir varkti su banko pervedimais ir panasiais reikalais. Ir juo labiau, dabar kadangi naudojuosi windows phone, lietuvoje pvz xbox live zaidimu pirkti neina, tai gi dar viena problema, kuriai sprendimas nulauztos ir visaip kitaip apdorotos programos.