Vyriausiai "Facebook" naudotojai – 105-eri  (0)

Socialinis tinklalapis „Facebook“ pirmiausia plačiai paplito Amerikoje, o dar kiek vėliau sparčiai išpopuliarėjo Europoje ir tapo daugelio neatskiriama kasdienio gyvenimo dalimi. Markas Zuckerbergas – žmogus, atradęs „Facebook“, tikriausiai nė neįsivaizdavo, kad šis socialinis tinklas taps ne tik jaunimo ir studentų erdve, bet sulauks ir vyresniųjų dėmesio.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Visai neseniai populiariausioje virtualioje socialinėje erdvėje užsiregistravo 105 metų Maria Colunia Segura-Metzgar iš Naujosios Meksikos. Ši moteris savo „Facebook“ paskyroje turi jau 86 draugus ir tikrai nėra panaši į tipinę socialinio tinklalapio naudotoją.  Norėdama prisijungti prie tinklo Segura-Matzgar turėjo pakeisti savo amžių, nes jos gimimo datos jau nebuvo datų pasirinkimo eilutėje. „Aš bandžiau savo močiutei sukurti paskyrą „Facebook“ tinkle jau kiek anksčiau, tačiau jos gimimo datos nebuvo galima pasirinkti“, – ABCNews.com teigė moters anūkas Anthony Segura. „Dabar jai „Facebook“ socialiniame tinkle yra 102, tačiau iš tiesų ji yra 105 metų moteris“, – pabrežė Anhony Segura.

Segura-Metzgar turi 40 vaikaičių, dar du provaikaičiai 105 metų senutei gimė praėjusią savaitę, taigi dabar Segura-Metzgar vadinama tiesiog Močiute Marija. Moters vaikaičiai gyvena visai šalia, dažnai lanko garbingo amžiaus giminaitę ir leidžia jai naudotis „iPad“ planšete vien todėl, kad ji galėtų atnaujinti „Facebook“ esančią informaciją, pasidalyti įspūdžiais ir nuotraukomis.

„Mes esame labai didelė šeima ir daug nežinome apie savo gimines ir artimuosius, tad norime kažkaip užfiksuoti visus močiutės pasakojimus. Manome, kad „Timeline“ juosta yra puiki vieta, kurioje močiutė gali rašyti apie savo gyvenimą ir pasakoti istorijas“, – džiūgavo Anthony Seruga.

Seruga-Metzgar yra viena iš 10 vaikų, kurios 99-erių metų brolis ir 97-erių metų sesuo yra gyvi. Iš vyresnio amžiaus giminaičių moteris išsiskiria aktyvumu. „Ji domisi politika. Taip pat ji nesako už ką ruošiasi balsuoti rinkimuose, tačiau ji balsuoja“, – pridūrė moters anūkas. Taigi neabejotinai Seruga-Metzgar yra išskirtinė.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: ITNaujienos
ITNaujienos
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: