Kritimo testas: "iPad Mini" prieš "Nexus 7" (Video)  (4)

Kaip ir su kiekvienu nauju „Apple“ produktu, mobiliosios elektronikos entuziastams visada atsiranda poreikis pažiūrėti, kaip šie įrenginiai atlaikys kritimą iš krūtinės aukščio ant seno gero betono. Žinoma, rezultatai dažniausiai būna lengvai nuspėjami, tačiau vis tiek įdomu tai stebėti.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Šį kartą į portalo „Android Authority“ rankas oficialaus išleidimo rytą pateko „iPad mini“, ir pirmas dalykas, kurie jį su juo padarė – pradėjo mėtyti kaip „karštą bulvę“. Kompaniją šiam įrenginiui „palaikė“ dar viena planšetė - „Nexus 7“.

Nenuostabu, kad abi planšetės testą pabaigė su skilusiais ekranais, bet „Nexus 7“ teko daug daugiau žalos, nei „iPad mini“. Galinis korpuso dangtelis atitrūko, taip pat atskilo plastiko gabalai, taip pat skilo ekranas. „iPad mini“ ekranas išgyveno pirmąjį raundą, nukentėjo tik jo kampas.

Po trijų raundų, abu įrenginiai patyrė nemažai aiškios žalos, tačiau „iPad mini“ vis dar pilnai veikė net ir su skilusiu ekranu. Tačiau „Nexus 7“ sugebėjo tik įsijungti, tačiau ekranas jau nereagavo į lietimą. Sprendžiant iš šio kritimo testo, „iPad mini“ tolerancija žalai šiek tiek didesnė, o „Nexus 7“ – nelabai...

Kaip vyko pats procesas žiūrėkite tolesniame video:


Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Mobili.lt
Mobili.lt
Autoriai: Viktorija Skučaitė
(1)
(1)
(0)

Komentarai (4)