Keli piratai, kino teatruose įrašinėję filmus, pasodinti į kalėjimą

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

EdvasP 2012-11-12 00:38
Jeigu yra TS arba CAMrip, reiškia, filmas rodomas tik kino teatruose. Kai baigia rodyti kino teatruose, tada pasirodo DVD arba mokamai parsiųsti iš interneto. Kažkas nuripina tą pačią dieną kaip tik išleidžiamas DVD ir deda į interneto platybes. Esmė to ką aš sakau, kad kol filmas dar kinuose, jokio DVD ripo būti negali. Išskyrus tuos atvejus, kai filmas pas mus dar rodomas kinuose, o kitose šalyse jau galima nuomuotis. Kitais atvejais, jei filmas dar kinuose, tu negali rasti DVD ripo, nei jokio HDTV ripo, nes nėra nuo ko ripint:) taigi lieka Ts ir Cam, kas man asmeniškai yra nesuvokiama kaip šiuolaikinis žmogus gali žiūrėti į tokį š kaip kamera filmuotas vaizdas iš kino teatro salės. Taigi, jeigu tu nemėgsti kino teatrų ir bet kuriuo atveju į juos nevaikštai, bet labai nori kuo greičiau pamatyti tave dominantį filmą, siunti Ts, tai būtent kino teatrams ir darai žalą. O jeigu esi kantrus ir lauki DVD ripo. Tada darai žalą toms kompanijoms kurios filmus kepa kompaktuose.
HardAxe 2012-11-12 01:14
keista, kad krovė į torentus, o ne į sceną. Nejau scena po truputį miršta?
DJ_LFS 2012-11-12 08:30
kas ta scena?
kestutisz 2012-11-12 10:14
O taip, žinom tą atvejį - apsauga stovėjo prie įėjimo, o nusikaltėlis įėjo pro išėjimą. Žodžiu su blogais kėslais visada suras kaip prasmukti, o mušami normalūs (pvz tuo atveju palikti be galimybės apsiginti). O kam kamera? - pvz aš visur tampausi fotoaparatą, šiaip - lygsvarai palaikyti, o jis bjaurybė dar gali ir filmuoti :)
Tarkvinijus Išdidusis 2012-11-12 11:06
Bičas, tu tampaisi fotoaparatą į kino teatrus. O ankstesnis sako, kad tamposi kamerą ir diktafoną. Jauti skirtumą?
kestutisz 2012-11-12 11:13
Na nelabai - dslr'as filmouti gali ne ką blogiau nei "tikra" videokamera per kojinę :)
Tarkvinijus Išdidusis 2012-11-12 11:26
Na, taip, šiais laikais yra ir "išmaniųjų" fotikų, bet tarkim, kad ne visi gali juos įpirkti ir apsistoja tik ties fotikais, kurie vykdo savo normalią funkciją - fotografuoja. Kiek gi tu filmo kadrų galėsi nufotografuoti (ir dar svarbiau - kam tau to reikėtų? )