Vartotojai skundžiasi „Windows Phone 8“ telefonų persikraudinėjimu  (8)

Sprendžiant iš gausėjančių pranešimų įvairiuose teminiuose forumuose (ir ne tik), operacinė sistema „Windows Phone 8“, iš kurios „Microsoft“ labai daug tikisi, bandydama užkariauti rinkas, nuo pat pradžių vartotojus ėmė kankinti problemų gausa.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Apie tai byloja pirmųjų „Windows Phone 8“ išmaniųjų telefonų pirkėjų skundai apie problemas, su kuriomis jiems teko susidurti. Pavyzdžiui, kai kurie „Windows Phone 8X“ (gamintojas HTC) pirkėjai pažymi keistą savo išmaniojo telefono ypatumą – jis nuolat sugalvoja persikrauti.

Apie šį atvejį jau užsimenama korporacijos „Microsoft“ forume, kartu tai gyvais pavyzdžiais patvirtina ir portalo „The Verge“ žurnalistai, kurie nusprendė viską patikrinti su savuoju „HTC Windows Phone 8X“ egzemplioriumi. Negana to, problema pasirodė labai užkrečianti, kadangi panašia „liga“ serga ir išmaniojo telefono „Nokia Lumia 920“ vartotojai (šis įrenginys taip pat turi įdiegtą „Windows Phone 8“). Be viso kito, kai kurie vartotojai jau kalbama ir apie kitas problemas: mobilūs WP8 įrenginiai „pakimba“, o jų baterijos išsenka ypač greitai.

Paskutiniuoju atveju kai kurie vartotojai, norėdami surasti problemos sprendimą, atstatydavo gamyklinius parametrus, tačiau po tokios procedūros atskiri telefonų egzemplioriai tiesiog sustingdavo ir rodydavo „Nokia“ užsklandą.

Ekspertai mano, jog baterijos darbo laiką turėtų pailginti funkcijos NFC atjungimas, tačiau tikėtina, kad greitu metu turėtų pasidarbuoti ir Microsoft specialistai, kurie gali išleisti atitinkamą programinį atnaujinimą. Reikia tikėtis, jog po kurio laiko Microsoft nesugalvos išleisti rekomendaciją savo partneriams, kurie bus įpareigoti įdiegti į savo išmaniuosius telefonus mygtuką „Reset“ bei garsųjį trejetuką „Ctrl + Alt + Del“.

FACEIT. LT – IT Naujienos
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(12)
(0)
(11)

Komentarai (8)

Susijusios žymos: