„LinkoManija“ tampa visiškai uždara bendruomene, praktiškai nepriima naujų narių  (24)

Labai gerai lietuviams žinomas „torrent“ failų dalijimosi portalas „LinkoManija“, ne kartą buvęs aptariamas spaudoje dėl konfrontacijos su organizacija LANVA bei jos vadovu Vytautu Simanavičiumi, šį kartą savo vartotojams pranešė, jog tampa visiškai uždara bendruomene.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„LinkoManijos“ svetainės pradiniame puslapyje jos kūrėjai ir tvarką palaikantys asmenys pranešė, kad „torrent“ failų dalijimosi platforma jau naudojasi 200 tūkstančių vartotojų. Tai, kaip bendruomenę supranta jos dabartiniai valdytojai, yra maksimalus vartotojų skaičius tokio tipo platformai. Pakvietimus vis dar bus galima gauti, bet tik tuo atveju, jei vartotojų bus mažiau, nei 200 tūkstančių. Kalbant paprastai, naujiems nariams norint patekti į portalą, turės būti pašalinti seni jo nariai, kas, tiesa, vyksta kiekvieną dieną.

Kalbant apie kitą Lietuvoje populiarių „torrent“ failų dalijimosi portalą, tai yra „Torrent.lt“, šis skatina naujų vartotojų atsiradimą, nes savo prisijungimo puslapyje, kurį gali matyti visi interneto vartotojai, rašo, jog norint patekti į platformą, tereikia „paprašyti draugo pakvietimo“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(276)
(1)
(48)

Komentarai (24)

Susijusios žymos: