„Apple” teigia, kad dar šeši „Samsung“ įrenginiai pažeidžia jos patentus, „Samsung“ duoda „grąžos“  (3)

Atrodo, kad patentų karas, kuris vyksta tarp kompanijų „Apple“ ir „Samsung“, tampa jau nebe kompanijų noru įrodyti savo tiesą, tačiau parodijų laida. Taigi visiškai nieko keisto, jog „Apple“ nusprendė pridėti visus likusius „Samsung“ įrenginius į savo skundą teismui.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

O įrenginiai, kuriuos kompanija „Apple“ „užmiršo“ pridėti į savo skundą teismui dėl patentų pažeidimų, yra „Samsung Galaxy S III“, „Galaxy S III Mini“, „Rugby Pro“ bei „Galaxy Note II“ išmanieji telefonai, kaip ir daugiau nei pusantrų metų senumo „Galaxy Tab 8.9 Wi-Fi“ bei šiek tiek naujesnis „Galaxy Tab 2 10.1” planšetiniai kompiuteriai. Na, paduoti skundą niekad nevėlu.

„Samsung“, žinoma, skolingi likti tikrai nepanoro. Pasak pastarųjų, jų patentus pažeidžia penktosios kartos „Apple iPod Touch“ muzikos grotuvas, ketvirtosios kartos „iPad“ ir naujasis „iPad Mini“ planšetiniai kompiuteriai. Tuo tarpu „iPhone 5“ apskųstas šiek tiek ankščiau.

Tiesa, nėra tiksliai nurodoma, nei kuo nepatekinti „Apple“, nei kuo „Samsung“. Kai dėl „Apple“ yra tikra nežinia, Pietų Korėjos elektronikos milžinas bei jau išlemeno, kad teisiasi dėl pažeistų bevielių ryšio patentų, kurie jam priklauso. Tiesa sunku pasakyti, kam atsiprašyti reikės šį kartą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(35)
(0)
(17)

Komentarai (3)