Atskleisti šaudyklės „Crysis 3” AK reikalavimai – šokiruojantys (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

moo 2012-12-05 20:38
Na, as apie tai. Visgi, gal ne taip drastiškai viskas vyksta kaip iššsireiškei.
iwlu 2012-12-05 20:44
Cia tie kurie tarkim turit kokia 680 gpu tai kiek jusu ta gpu ar bet kokia kita isnaudoja tam tikras zaidimas galit patikrint naudodami programa procexp ten taip pat rodo kiek naudoja procesoriau ramu ir t.t. http://technet.microsoft.com/en-us/sysi ... 96653.aspx
Simplicity 2012-12-05 20:52
Pumper 2012-12-05 21:22
Ir kokios tos BENDROS tendencijos? Tada lygink 6850 vs 6950/7850. Analogiška situacija, nes 6850 kainavo ~600Lt, kai 6950 ~900Lt, 6950 galingesnė ~40 proc. ir yra lygi 7850, kuri dabar taip pat ~600 kainuoja. 6850 galiu parduoti už 300Lt, kaip ir tada 5770 pardaviau, todėl bendra suma gaunasi ta pati. Vienintelis privalumas tokių kaitaliojimų yra tai, kad šiek tiek elektros sutaupai.
Arthuras 2012-12-05 22:53
Visų pirma tai nėra pačios geriausios vaizdo plokštės. Pvz. situacija su 680 ateityje bus tikrai tokia, kad ji savo kainos "neatpirks". Tai viena. Antra, yra tai, kad šnekėt apie kainas, neturint konkrečių pavyzdžių yra tikrai sunku. Skirtingų gamintojų vaizdo plokščių kaina gali skirtis 100lt, jau nebekalbant apie skirtingas parduotuves, kur kaina vėlgi svyruoja iki 100lt. Tai, kad nelygi. Beveik 20 proc. geresnė yra 7850. Ir ji šiuo metu kainuoja 550 Skytech.lt Tingiu kitur ieškot. Ir dar neaišku, kiek tuo metu, kai 6850 kainavo apie 600lt, kainavo 6950... Nes tas "~" labai jau klaidinantis. Taigi, rezultate išleidi kažkiek mažiau pinigų ir turi šiek tiek geresnę vaizdo kortą. Kuo labiau high - end, tuo skirtumai didesni.
alkaponas 2012-12-05 23:01
Pasakei ir neliko.... Jeigu pirksi protingai, o ne siūlomą dėžę iš vitrinos tau po metų geriausiu atveju nukris 500 lt nuo 3000. Didžiąją dalį kainos sudaro gpu ir cpu kas tikrai taip sparčiai nepinga kaip kad tau atrodo. Kas liečia žaidimą tai visiškai nieko naujo jame nematau. Tokie reikalavimai nes kūrėjai tingi gerai padirbėti prie optimizacijos ir viskas. tai tėra dar vienas marketingo būdas kaip patraukti publiką. O žių kokie reikalavimai! Bus geras grajus !
Arthuras 2012-12-05 23:11
Jei kalbant apie tokio pat galingumo kompiuterio pirkimą iš parduotuvės, tai labai priklauso, ar tuo metu išeina kažkas naujesnio ir galingesnio ir apskritai situacijos rinkoje. Būna, kad VGA per 3 mėn nupinga 100-150lt(duomenys iš Skytech.lt kainų istorijos tam tikrų, brangesnių VGA).
User87 2012-12-05 23:14
Del tu fps maciau raset. Jus gal ir pastebesit skirtuma tarp 40 ir 60 fps, taciau abejoju ar pajusit skirtuma tarp 60 ar 75 ir 100, koks skirtumas, kad isgaunat 100 fps jeigu jusu monitorius tik 60 ar 75hz, suprantat kur suku? Vat 120hz monitorius butu privalumas. Del pc vs console. Atmetam aisku iskart nesiojamuosius, nes jiems cia ne vieta, kalbant apie zaidimu kompiuterius jie neisipaiso nei i ekonominius nei i patikimumo remus. Atmetam topo centro lentynose dulkes renkacius sukomplektuotus biudzetinius desktopus. Jeigu tikrai norit turet gera, universalu zaidimu ir netik centra, tai pc reikia komplektuotis paciam. Aisku kokia kompletacija rinktis kiekvieno kisenes reikalas. Protingiausia ka jus galite padaryti, tai pirkti tuo metu rinkoje esancia optimaliausia kainos kokybes prasme sistema ir bent trim metams (kaip laikas parode dar ilgiau) neturesit jokiu problemu zaidziant naujausius zaidimus su auksciausiais grafikos nustatymais. Nesekiau atydziai pastaruosius kelis menesius cpu/gpu rinkos, bet bent jau vasara, kai buvau permetes viena akim, tai 3570k/z77/ir kokia nors gtx560ti/6850 ar kazkas panasaus, buvo tas optimalus variantas, kas liecia kaina/kokybe. Istikruju tai dabar net neverta dar keist kompu jeigu jus juos nusipirkot tik pries pora metu, palaukit 2013-2014 ar kada tie monopolistai nuspres isleist naujas konsoles i rinka, tada bus kilsteltos zaidimu reikalavimu lubos, tada apsimokes pirkt naujas sistemas, nes tik tada jus pajusit, kad neveltui isleidot tuos kelis tukstancius ir ne vien tiems bereiksmiams 100+fps, o tam, kad turetumet sistema kuri sugebes "pavilkti" next gen technologija. Beje, kai kurie turetu nepamirst, kad prie pc galima irgi pulteli prijungti, kaip beje ir pati kompa prie tv. Taip, kad apie patogumus/nepatogumus rasydami sito neismeskit is galvos. Ate.
normas 2012-12-05 23:19
sveiki. patarkit man prasau. turiu hp pavilion g6. ir svarstau kaip tik siuo metu, ar galeciau savo laptopui padaryt gera upgreida. maniskis tera 1.80ghz adm procesorius ir 8gb ram. ar man beamsimoka ji perrinkti ir kazka kist naujo i ji. ar pirkt ir rinkt personalini, nariu padaryt tikrai galingu. bet laptopo rinkes dalim nesu.
Paprastas_zmogus 2012-12-05 23:20
Ne todėl, kad aš taip parašiau, o todėl, kad objektyviai žiūrint taip ir yra. Tipinis PC kompiuteris neturi bevielio gamepad'o. Tipinis kompiuteris nėra prijungtas prie sąlyginai didelio televizoriaus. Ir vieta prie tipinio kompiuterio paprastai yra KĖDĖ, o ne minkštas ir patogus fotelis/sofa. Čia tik keli dalykai, kurie pirmiausiai į galvą ateina... Toliau... Gal nori palyginti žaidimo paleidimą? Su konsolėm viskas labai paprasta - įkiši kompaktą ir paprastai tu jau iškart gali žaisti. Nereikės ir pultelio konfigūruoti... Tuo tarpu su PC tu dar turėsi kokį pusvalanduką palaukti, kol instaliuos žaidimą... Kalbant apie žaidimą Online, vėl gi esi neteisus. PC online gaming toli gražu nėra nemokamas. Be to skirtingi žaidimai paremti skirtingais servisais. Todėl tikėtina, kad tu už žaidimą online mokėsi KELETĄ kartų X baksų už vieną žaidimą, Y - už kitą ir t.t. Ir visur turėsi registruotis... DAR papildomi žingsniai O su konsolėmis - užsiregistravai vieną kartą (sumokėjai jei Xbox Live) ir žaidi. Taigi aš manau čia net ir durnam aišku, kad su konsolės savo darbą atlieka patogiau
Arthuras 2012-12-05 23:44
Kas liečia konsoles, tai jos super puikiai tinka lošti sporto žaidimus - FIFA, NBA ir t.t. Bet žaisti šaudykles ar kažką kitokio, tikrai ne kažką...
slicKrox 2012-12-06 00:36
Nežinau ar kas minėjo, tačiau manau jog konsoliu spartus progresas sulėtėjo dėl kritusio grafinių plokščių apyvartos mažėjimo. T.y. per praėjusį dešimtmetį išleidžiamų žaidimų srautas tarp PC ir konsolių buvo apyligus, tačiau augant internetui pradėjo augti ir piratinių atsisiuntimų procentas. Nemažai gamintojų nusisuko, ko pasekoje matome gan kuklią PC žaidimų pasirinkimą. Manau, jog praėjusį dešimtmetį grafinės plokštės progresavo sparčiau dėl gausaus naujų ir modernių išleidžiamų žaidimų PC platformai ir galbūt tų technlogijų dėka konsolės augo sparčiau. Tai tik mano samprotavimai, nežinau ar realiai tai atspindi tą situaciją, kuri buvo minima ne kartą šioje diskusijoje.
Kirtiklis 2012-12-06 00:48
Perkant PC reikia daugiausiai dėmesio skirt CPU kuo geresni imt, nes jo paprastai nepakeisi, o GPU kuri nelabai atsiliktų nuo aukščiausių variantų, bei pažiūrėti kiek ji ispaudžia FPS..ir svarbu kad būtų kokybiškas maitblokis + geras ne 50 litų kainuojantis korpusas, nes tai labai svarbu. O kalbant apie konsoles, tai pastoviai vienodi isireiškimai kaip antai : A.Kad gali su konsole žaist kokiam foteli ar ant lovos. Bet čia kievieno asmeninis reikalas, kaip jam patogu ir net neįsivaizduoju lošimo ant lovos. B.Kad piratai gyvena tik PC, et taip pat pirataujama ir nulaužinėjamos konsolės. Piratų visur yra ir visada. C. Kad konsolę pirkt pigiau. Na taip jei turi gerą televizorių, o jei ne? Perki konsolę + tv už 1k litų, tai už tokią sumą susidėsi PC kuris tau ir temps Ultra nustatymais. Juk jei turi PC tai gali ir konsolę nusipirkt jeigu labai nori, bet nebūtina. O va turint Konsolę, be PC neapseisi ir tu būtinai turėsi pirkt. D. PC gauni didesnį pasirinimą, nes konsolėje perejai sp ir dar mp gelbeja, bet jam pabodus, tu nelabai grisi, o PC daznas sulaukia kokibisku modu. E.Grafika skiriasi. Ir nereikia lele, kad taip nera.Man patiko vieno mintis "kai iseina nauja konsole - PC grafikoje nepavis, kai pasensta - ne grafikoje esme" Baigiant, PC ir Konsole yra geri ir blogi tam tikriem žaidimams, ar veiksmam 50/50.
X-log 2012-12-06 01:08
[quote="Paprastas_zmogus"] Kaip žaidimų rinkÄ… stabdyti gali platformos, kuriose žaidimų kÅ«rÄ—jai uždirba daugiausiai pinigų? KonsolÄ—s yra populiarios dÄ—l labai paprastos priežasties: galvos skausmo nebuvimo. Nusiperki Xbox'Ä… ar Play Station ir bent 5 m. nesuki galvos dÄ—l jokių upgrade. Ä®kiÅ¡i kompaktÄ… ir žaidi. O kadangi user experience geresnis, nei žaidžiant PC, žmonÄ—s labiau linkÄ™ mokÄ—ti už tuos žaidimus (aiÅ¡ku ir todÄ—l, kad nupiratauti sunkiau), ko pasekoje kÅ«rÄ—jai daugiau uždirba ir gali daugiau žaidimų iÅ¡leisti. Nesu tikras, bet ko gero visa žaidimų industrija ir gyvena vien iÅ¡ konsolių. Ir dar vienas dalykas. PC žaidimų rinka iÅ¡vis pastaruosius 10 metų absoliuÄ
Simplicity 2012-12-06 01:13
1. Na, kartą instaliavo žaidimą ir ramu, o su konsole kaskart kompaktinį diską suki ir lauki, lauki, lauki. Subraižei diską — lauksi dar ilgiau arba keliausi naujo disko pirkti:) 2. Ant PC vieninteliai mokami online žaidimai yra lygiai tie patys kaip ir ant konsolių — online mmorpg (WoW ir panašūs). Kitus tinkle gali žaisti nemokamai (CS:S, CS:GO, Starcraft II, CoD ir t.t.), o XBOX useris už visa tai susimoka kas mėnesį pirkdamas GOLD acc iš Microsoft'o. 3. Po kelis kartus jungtis reikia ir tam pačiam XBOX'e — pirmą kartą prie paskyros, o antrą kartą prie kokio Blizzardo ar EA. (Bandžiau, žinau) 4. Bevielių pultelių galima rasti ir ant PC. Tiesa pasakius, jie tiks net tam pačiam XBOX'ui. 5. Su PC paleisi bet kokiu formatu suspaustą AVI failą, kai XBOX'as ar PS3 paprasčiausiai pasprings. (Ir čia ne vien tik su filmais iš interneto pasitaiko, bet ir su filmuota medžiaga iš fotoaparatų). 6. Su PC turėsi pilnavertę naršyklę, veidaknygę ir dar krūvą naudingų programų po ranka. Tam, kad visa tai pasiekti, tereiks spustelėti kairį pelės klavišą (Windows 8 tuo paprastumu pasirūpino.)
Paprastas_zmogus 2012-12-06 01:16
Tai puiku, kad PC daug tokių dalykų daro, bet reikalas tas, kad ko gero visi konsolių savininkai turi PC
Pumper 2012-12-06 09:18
Pas tave tikriausiai ne toks jau ir "ne laužas" kaip sakai, nes dažniausiai užtenka turėti pakankamai RAM ir greitai loadina, o jei vis tiek ilgai atrodo, tai dėkis SSD ir per kelias sekundes užkraus viską. O šiaip tai PC nekrauna tų 20GB iškart.
vvv2 2012-12-06 09:24
HardAxe 2012-12-06 10:15
konsolė yra plug&play. Nusipirkai kompaktuką, įkišai, žaidi. Pakartosiu, tam NIEKO nereikia daryti, nusiperki kompaktą, įkišai, žaidi. Ir taip iki naujos konsolės versijos. Bet skirta ji tik žaisti. Grafiką galima lyginti pagal konsolės išleidimo metus, o ne su 4 metais naujasniu kompu.
1hitkillhack 2012-12-06 11:00
Tai tu man paaiskink nesuprantanciam, kodel nustacius 60 fps jauti diskomforta, lyg kazkas kibtu, ar vilktusi? Taip zinau monitorius gali tiek perteikti maksimaliai, bet realiai skirtumas jauciamas tikrai. Kad ir ta pati benchmark isijunk... tarkim 3dmark belekokiu metu... sone puikiai rodo fps... ir jauciamas skirtumas yra, kur 100 o kur 200fps ... Dauguma skaito cia kaip is vadoveliu realiai nieko neisbande... realybe kitokia...