THQ žaidimą „Metro: 2033” dalina nemokamai, „Humble Bundle“ akcija nusisekė (Video)  (21)

Finansiškai sunkiai besiverčiantis žaidimų kūrėjas ir leidėjas THQ bando naudotis senais žaidimais. Kompanija visai neseniai su portalu „Humble Bundle“ siūlė įsigyti šešių žaidimų rinkinį už tokią sumą, kokia žaidėjui buvo priimtina, o dabar „Metro: 2033“ siūlo nemokamai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kalbant plačiau apie „Humble Bundle“ portale buvusį pasiūlymą, už 1 JAV dolerį ar daugiau buvo galima įsigyti „Red Faction: Armageddon“, „Darksiders“, „Metro: 2033“ ir tris „Company of Heroes“ žaidimus. Sumokėję apie 6 JAV dolerius ar daugiau, prie šių žaidimų buvo galima gauti ir dar tris: „Saints Row: The Third“, „Titan Quest“ bei „Warhammer 40000: Dawn of War“.

Per dešimt dienų buvo parduoti 885 tūkstančiai rinkinių, o surinkta buvo daugiau kaip penki milijonai JAV dolerių. Tiesa ne visi jie atiteko THQ, nes žaidėjai galėjo pasirinkti, kiek savo išleistos sumos skirti žaidimų leidėjui ir kūrėjui, o kiek nurodytoms labdaros organizacijoms.

Šiuo metu THQ priklausantys „4A Games” baigia kurti žaidimą „Metro: Last Light“, tad leidėjas bando žaidėjus suvilioti siūlydamas pirmąjį žaidimą Metro: 2033” nemokamai. Pirmojo asmens šaudyklė, pasirodžiusi 2010 metų kovą, išsiskyrė įstabia grafika bei buvo gana gerai įvertinta kritikų. Žaidimas gavo vidutinį 8.1 taško įvertinimą iš 10 galimų.

Žaidimą nemokamai galite parsisiųsti tiesiog šiame puslapyje paspaudę mygtuką „patinka“, o akcija galioja iki gruodžio 16 dienos imtinai. Tuo tarpu naująjį „Metro: Last Light“ jau galima užsisakyti, o jis, panašiai kaip ir pirmtakas, pasirodys kažkada kitų metų kovo mėnesį.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(42)
(0)
(10)

Komentarai (21)