„Humble Bundle“ tęsia tradiciją ir siūlo grupę „Indie“ tipo žaidimų (Video)  (0)

Daugelis žaidėjų girdėjo apie portalo „Humble Bundle“ bei kompanijos „THQ“ akciją, kai už savo nurodytą sumą buvo galima įsigyti žaidimų. Artėjant Šv. Kalėdoms, portalo savininkai ir vėl siūlo žaidimus, tik šį kartą jie yra mažo biudžeto, nepriklausomų kūrėjų „Indie“ tipo.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kaip ir ankstesniais atvejais, viskas veikia principu, jog už žaidimus mokate tiek, kiek norite. Taip pat kiek norite galite skirti žaidimų kūrėjams, labdarai ar „numesti“ arbatpinigių patiems „Humble Bundle“ portalo savininkams. Ši akcija – jau septintoji portalo „Indie“ istorijoje.

Už vieną dolerį galite įsigyti „Snapshot“, „The Binding of Isaac“, „Closure“, „Shank 2“ bei „EFF“ „Indie“ tipo žaidimus. Sumokėję apie 6.5 JAV dolerius, taip pat gausite „Dungeon Defenders“ ir „Legend of Grimrock“ žaidimus, kaip ir visų žaidimų garso takelius.

Verta pastebėti, jog vos per vieną parą „Humble Bundle“ pavyko parduoti net 155 tūkstančius žaidimų rinkinių, o akcija dar tęsis kiek daugiau nei 13 parų. Tuo tarpu, ankščiau vykusioje akcijoje, kurioje buvo „THQ“ žaidimai, iš viso buvo parduoti 885 tūkstančiai rinkinių.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(9)
(0)
(6)

Komentarai (0)