JAV armija investuos milijonus į karinius žaidimus: reikia geresnių simuliatorių  (0)

Niekam ne paslaptis, kad amerikiečių karių paruošimo kursai numato įvairių situacijų išbandymus lauko sąlygomis, tame tarpe čekų studijos Bohemia Interactive sukurtame simuliatoriuje Virtual Battlespace 2. Vis tik dabar JAV armijos vadovybė ieško tiekėjų, kurie karių apmokymui galėtų sukurti kažką pažangesnio ir įdomesnio, nei yra dabar.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Industrijai reikia galimybių pajudėti iš vieno taško“, – teigia kompanijos Havok viceprezidentas Brian Waddle, kuruojantis marketingo ir pardavimų sritį. „Kariai, žvelgdami į šiuos simuliatorius, nežiūri į juos rimtai, kadangi sistema atrodo daug prasčiau nei tie žaidimai, kuriuos galima žaisti namuose“. Ištaisyti situaciją gali keletas kontraktų, kuriuos JAV armija pasiruošusi pasirašyti su keletu ambicingų studijų.

Virtual Battlespace 2 pakaitalo sukūrimui amerikiečių karinės pajėgos pasiruošusios išskirti $44,5 mln. Visa tai bus išmokėta per penkerius metus tai kompanijai, kuri sugebės sukurti tinkamą simuliatorių, kuris turės palaikyti didelį žaidėjų skaičių, atvaizduoti milžiniškus atvirus plotus ir tiksliai atkurti realias teritorijas (pavyzdžiui, kaip Afganistane, Irake ir t.t.).

Beje, JAV Karinis jūrų laivynas siūlo iš karto tris kontraktus, kurių kiekvieno vertė – $100 mln. Visos šios priemonės bus skirtos simuliatorių kūrimui, kurie bus naudojami karinių jūrų pajėgų karių ruošimui – be viso kito, čia turėtų įeiti ir treniruočių programa, kuri dirba CryEngine 3 pagrindu.

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(13)
(0)
(0)

Komentarai (0)